Κόσμος

Εκκαθάριση στο Twitter! Έκλεισαν τουλάχιστον 636.000 λογαριασμοί!

Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι κατήργησε περισσότερους από 636.000 λογαριασμούς στο δίκτυο του από τα μέσα του 2015, καθώς η εταιρεία υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον «βίαιο εξτρεμισμό» στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά 376.890 λογαριασμοί καταργήθηκαν κατά τους τελευταίους 6 μήνες του 2016, όπως ανέφερε το Twitter στην τελευταία έκθεση διαφάνειας που εξέδωσε.

Παράλληλα η εταιρεία ανέφερε ότι ξεκίνησε να δέχεται νομικά αιτήματα για αφαίρεση περιεχομένου που αναρτούν δημοσιογράφοι και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όπως επισήμανε η εταιρεία έχει λάβει 88 τέτοια αιτήματα, αλλά δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια στην πλειοψηφία αυτών των αιτημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία υποστηρίζει ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βαλέρι Ζαλούζνι, ήταν ο αρχηγός της επιχείρησης στους αγωγούς Nord Stream
Ο διοικητής της ουκρανικής μονάδας δολιοφθοράς, Serhiy K., που είναι και αυτός ύποπτος στην υπόθεση, ξεκίνησε απεργία πείνας διαμαρτυρούμενος για τις άθλιες συνθήκες κράτησης του στην Ιταλία
Βαλέρι Ζαλούζνι