Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκλεινε το παιδί του σε ξύλινο κλουβί [vid]

Έκλεινε το παιδί του σε ξύλινο κλουβί [vid]

Ο 38χρονος Chamnan Duangjan κλείδωνε για χρόνια το παιδί του σε ξύλινο κλουβί. Ο 9χρονος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι σε τροχαίο και είχε αλλάξει η συμπεριφορά του.

Ο Chamnan Duangjan δήλωσε ότι ο γιος του Porrames ανέπτυξε προβλήματα συμπεριφοράς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε τροχαίο. Ήταν μόλις 4 ετών στο τροχαίο του 2012 στο Krabi της Ταϊλάνδης.

Η μητέρα του Porrames τους εγκατέλειψε μετά το ατύχημα. Μην έχοντας κανέναν να φροντίσει το μικρό αγόρι ενώ πήγαινε για δουλειά, ο Chanman αποφάσισε να φτιάξει ένα ξύλινο κλουβί για τον γιο του.

Η συμπεριφορά του αγοριού είχε γίνει ασταθής μετά το τροχαίο. Δεν μπορούσε να τον πάει στο σχολείο. Από φόβο για την ασφάλειά του, ο Chanman έφτιαξε ένα ξύλινο κλουβί για να είναι ο γιος του ασφαλής μέχρι να γυρίσει από τη δουλειά.

Έβγαλαν το αγοράκι οι γείτονες

Οι γείτονες απελευθέρωσαν τον μικρό Porrames, το μικρότερο από τα τρία αδέρφια. Ο Chanman υποστήριξε πως ήταν απελπισμένος να βοηθήσει τον γιο του. Είχε δοκιμάσει τα πάντα και δεν ήξερε πλέον τι να κάνει.

“Ο γιος μου ήταν σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια ενώ πήγαινε στο σχολείο. Τραυματίστηκε στο μέτωπο. Όταν έγινε καλά είχε αλλάξει η συμπεριφορά του. Κάθε μέρα έφευγε και τον έβρισκα να κρύβεται στο δάσος. Τον πήγα σε πολλά νοσοκομεία αλλά τα συμπτώματα δεν βελτιώθηκαν ποτέ. Φοβόμουν ότι θα κινδύνευε. Τότε αποφάσισα να χτίσω κλουβί για να τον κρατήσω εκεί όταν έλειπα στη δουλειά”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις