Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Εκλογές στη Βρετανία: Που ήταν ο Λάρι ο γάτος την ώρα του διαγγέλματος του Ρίσι Σούνακ

Εκλογές στη Βρετανία: Που ήταν ο Λάρι ο γάτος την ώρα του διαγγέλματος του Ρίσι Σούνακ

Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ήταν χθες (22/05/2024) που ανακοινώθηκαν οι εκλογές στη Βρετανία, ο Λάρι ο γάτος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια (13 τον αριθμό) μένει στη Downing Street στον αριθμό 10 και έχει υποδεχθεί και αποχαιρετήσει πολλούς πρωθυπουργούς. 

Λίγο πριν ανακοινώσει εκλογές στις 4 Ιουλίου στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ο Λάρι τουίταρε δίνοντας τον τόνο. Όμως ένα tweet λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση έδειξε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Λάρι δεν χάνει το χιούμορ του. 

«Πολλοί με ρωτούσαν που βρισκόμουν όταν ο Σούνακ ανακοίνωνε τις εκλογές. Ήμουν μέσα γιατί έβρεχε. Μόνο ένας ηλίθιος θα έβγαινε έξω με αυτή την κατάσταση», έγραψε. 

Νωρίτερα έγραφε:

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι αν δεν προκηρύξει εκλογές εκείνος, θα το κάνω εγώ».

Ο Λάρι επανήλθε και σήμερα (23/05/2024) πρωί πρωί για να καταγράψει «κέρδη» για τον Ρίσι Σούνακ ο οποίος έγινε μούσκεμα λόγω της βροχής την ώρα του διαγγέλματος. Όπως τουίταρε ο γατούλης, «κέρδος έκπληξη από την χθεσινή ανακοίνωση στην Downing Street η οποία θα κλείσει τα στόματα στους θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ελέγχει τον καιρό…»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις