Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές Τουρκία: Έβαλαν όχι τα καλά τους, αλλά παραδοσιακές στολές και πήγαν να ψηφίσουν

Εκλογές Τουρκία: Έβαλαν όχι τα καλά τους, αλλά παραδοσιακές στολές και πήγαν να ψηφίσουν

Ένα ζευγάρι ψηφοφόρων σε περιοχή της πόλης Καρς της Τουρκίας σηκώθηκε από το σπίτι του σήμερα το πρωί, ντύθηκε και πήγε να ψηφίσει για τις εκλογές. Έλα όμως, που δεν έβαλε τα… καλά του όπως θα νόμιζαν κάποιοι.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει να ψηφίσει στις εκλογές της Τουρκίας φορώντας παραδοσιακές στολές από τον τόπο τους.

Ο Τζεμ και η Σεϊντά Κιζίλκαγια που κατάγονται από περιοχή του Καυκάσου, πήγαν στο εκλογικό κέντρο φορώντας παραδοσιακές στολές του τόπου τους και φυσικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και όλες τις κάμερες των καναλιών.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο με τις παραδοσιακές στολές τους, τις οποίες, χρησιμοποιούν και στον σύλλογο χορού που είναι γραμμένοι.

Ο Τζεμ Κιζίλκαγια μάλιστα έκανε και δηλώσεις ευχήθηκε οι εκλογές να είναι «ευοίωνες» για την Τουρκία και δήλωσε ότι «μαζί με τη σύζυγό μου συνεχίζουμε να υπηρετούμε αυτούς τους χορούς και και αυτόν τον πολιτισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Σκεφτήκαμε να κάνουμε μια πρωτιά. Ήταν ωραία για εμάς, ελπίζω να είναι καλή για τη χώρα μας».

Μετά την δήλωση στις κάμερες ο Τζεμ και η Σεϊντά Κιζίλκαγια έκαναν και μια χορευτική φιγούρα και φυσικά γνώρισαν την αποθέωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις