Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές Τουρκία: Στις κάλπες με παπαγάλους και αρνιά – Ο Ρούντολφ και ο απρόσκλητος επισκέπτης

Εκλογές Τουρκία: Στις κάλπες με παπαγάλους και αρνιά – Ο Ρούντολφ και ο απρόσκλητος επισκέπτης

Ανοιχτές παραμένουν οι κάλπες στην Τουρκία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ενώ χιλιάδες Τούρκοι συρρέουν στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν τον επόμενο πρόεδρο της χώρας του.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα από την σημερινή εκλογική διαδικασία. Σε εκλογικό τμήμα της Τουρκίας ψηφοφόρος επέλεξε να ψηφίσει ντυμένος με παραδοσιακή στολή και συνοδευόμενος από τον… παπαγάλο του.

 

Σε άλλο εκλογικό κέντρο κάποιος αποφάσισε να ντυθεί Ρούντολφ το ελαφάκι… Φορώντας μια ολόσωμη στολή ελαφιού αλλά και μία τεράστια μάσκα έριξε τη δική του ψήφο.

Πανικός σημειώθηκε σε εκλογικό τμήμα της Τουρκίας όταν ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε την εμφάνιση του. Ο λόγος για ένα ποντίκι που μπήκε στο εκλογικό τμήμα και ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να ανεβαίνει στα θρανία. 

 

Νωρίτερα, σε εκλογικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης κάποιος εμφανίστηκε ως Spiderman, ενώ μια ψηφοφόρος έστειλε ένα κόκκινο φιλί στον Κιλιτσντάρογλου ακυρώνοντας φυσικά το ψηφοδέλτιό της. Εντύπωση προκάλεσε και η ψηφοφόρος που πήρε το αρνάκι της και πήγε μέχρι το εκλογικό τμήμα. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις