Κόσμος

Έκοψαν την κεντρική παρουσιάστρια του BBC γιατί έκανε κριτική στον Μπόρις Τζόνσον (video)

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θέλει να ακούει κουβέντα για τον σύμβουλό του Ντομινίκ Κάμινγκς. Ούτε στην τηλεόραση. Και όπου μπορεί να βάλει το χεράκι του το βάζει. Έτσι, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight του BBC, Emily Maitlis δεν παρουσίασε την εκπομπή της χθες το βράδυ και την θέση της πήρε άλλη δημοσιογράφος.

Οι ανώτεροί της την επέπληξαν και την «έκοψαν» για όσα είπε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Τζόνσον όσον αφορά στην κάλυψη που παρείχε στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Ντομινίκ Κάμινγκς.

Οι διευθυντές ειδήσεων ισχυρίστηκαν ότι η κεντρική παρουσιάστρια του BBC2 δεν τήρησε την δεοντολογία με τα σχόλια που έκανε το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, στην θέση της τοποθετήθηκε η ρεπόρτερ Katie Razzall.

Η ίδια τουίταρε ευχαριστώντας όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν.

Ξεκινώντας την εκπομπή της το βράδυ της περασμένης Τρίτης η Maitlis είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:  “Ο Ντομινίκ Κάμινγκς παρανόμησε και η χώρα το βλέπει σοκαρισμένη αλλά η κυβέρνηση όχι». Η δημοσιογράφος προειδοποίησε την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Τζόνσον ότι θα του στοιχίσει αυτή η συμπεριφορά και το γεγονός ότι τους έκανε όλους να αισθάνονται ηλίθιοι που ακολουθούσαν τους κανόνες της καραντίνας. Κλείνοντας την εκπομπή της είχε πει: «Θα τα πούμε αύριο».

Δείτε τα όσα είπε η δημοσιογράφος

https://twitter.com/DavidLammy/status/1265411263829549057?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1