Κόσμος

Έκοψε το χέρι της για να πάρει αποζημίωση από ασφαλιστικές εταιρείες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 22χρονη Σλοβένα καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, επειδή έκοψε το χέρι της με πριονοκορδέλα, ελπίζοντας ότι θα λάμβανε αποζημίωση ύψους σχεδόν 400.000 ευρώ από ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο σύντροφός της, ηλικίας 30 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών επειδή την πίεσε να αυτοακρωτηριαστεί, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο STA.

Η Γιούλιγια Άντλεσιτς, η οποία έκοψε το ένα χέρι της από τον καρπό, σκηνοθέτησε μαζί με άλλα τρία άτομα το “ατύχημα” με σκοπό να λάβει αποζημίωση 380.000 ευρώ. Θα λάμβανε επίσης αναπηρική σύνταξη ύψους 3.000 ευρώ κάθε μήνα, για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η νεαρή γυναίκα και οι συνεργοί της είχαν συνάψει συμβόλαια με πέντε διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Μετά τον ακρωτηριασμό της, η Γιούλιγια μεταφέρθηκε από τους φίλους της σε νοσοκομείο, χωρίς όμως το κομμένο χέρι, αφού ήθελαν να αποκτήσει μόνιμη αναπηρία, ώστε να λάβουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση. Ωστόσο, οι αρχές βρήκαν το χέρι εγκαίρως και οι γιατροί κατάφεραν να το επανασυγκολλήσουν.

Να σημειωθεί ότι ο μέσος μισθός στη Σλοβενία είναι περίπου 1.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες απειλές του Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο – Βολές και κατά ΗΠΑ για άρση εμπάργκο στη Λευκωσία
«Η Τουρκία έχει επίγνωση της δύναμής της τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο» τονίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν
Ομέρ Τσελίκ
Ισπανία: Ο δεινόσαυρος διπλόδοκος ζούσε κάποτε και στην Ευρώπη – Η πρώτη φορά που εντοπίζεται εκτός της Βόρειας Αμερικής
Απολιθώματα ηλικίας περίπου 150 εκατ. ετών αλλάζουν όσα γνωρίζαμε για τον γιγάντιο δεινόσαυρο με τον μακρύ λαιμό - Έφτανε σε μήκος περίπου τα 25 μέτρα
Δεινόσαυρος Διπλόδοκος
Επίθεση Τραμπ στους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ο ίδιος διόρισε – «Εκφοβίζονται από την Αριστερά»
«Αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι από τους οποίους πήρα συνέντευξη για να υπηρετήσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, είναι απλώς μια σκιά του αρχικού εαυτού τους»
Ο Ντόναλντ Τραμπ