Κόσμος

Έκοψε το χέρι της για να πάρει αποζημίωση από ασφαλιστικές εταιρείες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 22χρονη Σλοβένα καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, επειδή έκοψε το χέρι της με πριονοκορδέλα, ελπίζοντας ότι θα λάμβανε αποζημίωση ύψους σχεδόν 400.000 ευρώ από ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο σύντροφός της, ηλικίας 30 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών επειδή την πίεσε να αυτοακρωτηριαστεί, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο STA.

Η Γιούλιγια Άντλεσιτς, η οποία έκοψε το ένα χέρι της από τον καρπό, σκηνοθέτησε μαζί με άλλα τρία άτομα το “ατύχημα” με σκοπό να λάβει αποζημίωση 380.000 ευρώ. Θα λάμβανε επίσης αναπηρική σύνταξη ύψους 3.000 ευρώ κάθε μήνα, για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η νεαρή γυναίκα και οι συνεργοί της είχαν συνάψει συμβόλαια με πέντε διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Μετά τον ακρωτηριασμό της, η Γιούλιγια μεταφέρθηκε από τους φίλους της σε νοσοκομείο, χωρίς όμως το κομμένο χέρι, αφού ήθελαν να αποκτήσει μόνιμη αναπηρία, ώστε να λάβουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση. Ωστόσο, οι αρχές βρήκαν το χέρι εγκαίρως και οι γιατροί κατάφεραν να το επανασυγκολλήσουν.

Να σημειωθεί ότι ο μέσος μισθός στη Σλοβενία είναι περίπου 1.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς ο Επστάιν γκρεμίζει το brand Μπιλ Γκέιτς: Από «άγιος της τεχνολογίας» και σύμβολο της αμερικανικής φιλανθρωπίας, σε βαρίδι
Για χρόνια ένας ολόκληρος μηχανισμός φρόντιζε την δημόσια εικόνα του συνιδρυτή της Microsoft, σήμερα αυτή καταρρέει, επισημαίνει δημοσίευμα της WSJ
Μπιλ Γκέιτς
Η Χεζμπολάχ δέχτηκε την αμερικανική πρόταση για «αμοιβαία παύση των επιθέσεων» με το Ισράηλ – Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Λίβανο
«Τα ισραηλινά πλήγματα στην Νταχίγια θα παύσουν, σε αντάλλαγμα για τη δέσμευση της Χεζμπολάχ να απέχει από επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ»
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν «συνεχίζονται με ταχύ ρυθμό»
Ο Τραμπ αρχικά δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά επικοινώνησε με τον Νετανιάχου και την Χεζμπολάχ που από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν οι επιθ΄σεις στον Λίβανο
Ντόναλντ Τραμπ