Κόσμος

Έκπληκτος ο Μπάιντεν με τους μυς Ρώσου καμεραμάν – «Στην Αμερική τους αποκαλούμε όπλα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Τζο Μπάιντεν που κατά τη διάρκεια της συνόδου της G20 στο Μπαλί εντυπωσιάστηκε από τους… μυς ενός καμεραμάν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν έκρυψε τον θαυμασμό για τη σωματική διάπλαση του Γιούρι Σόλμοβ του Channel 1, ο οποίος γύριζε ένα ρεπορτάζ στο περιθώριο της συνάντησης. «Κοίτα, είναι μεγαλύτεροι από το κεφάλι μου!», είπε και δεν δίστασε να τον πλησιάσει και να τους πιάσει.

«Είναι άντρας! Είμαστε στην ίδια πλευρά;» είπε ο Μπάιντεν, για να λάβει την απάντηση πως πρόκειται για Ρώσο. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Αμερικανό πρόεδρο να συνεχίσει… «Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Ξέρω πως έχει πραγματικά μεγάλους δικεφάλους. Στην Αμερική τους αποκαλούμε «όπλα»».

Στην παρέα ήταν και ο Εμάνουελ Μακρόν λέγοντας πως ο Ρώσος φαίνεται ότι θα προπονείται καλά.

Το όλο σκηνικό φυσικά και τράβηξε με την κάμερά του ο Σόλμοβ. «Ήρθε περπατώντας χαλαρά προς το μέρος μου. Δεν το περίμενα και τραβήχτηκα πιο πίσω. Κι εκεί άρχισε να λέει πόσο μεγάλα είναι τα χέρια μου και άγγιξε τους μύες μου», είπε ο καμεραμάν σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του,.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιρανική αεροπορική δηλώνει ότι δεν ειδοποιήθηκε για απαγόρευση πτήσεων σε χώρες της Μέσης Ανατολής, παρά τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ
Η αμερικανική κυβέρνηση έβαλε στη «μαύρη λίστα» όλον τον τομέα των αερομεταφορών του Ιράν και απείλησε ότι θα επιβάλει κυρώσεις σε όποιον οργανισμό συνεργάζεται με ιρανικές αεροπορικές εταιρείες
Αεροδρόμιο
Παιδοκτονία στη Γαλλία: 5χρονη βρέθηκε νεκρή στο Μπλουά – Τη σκότωσε ο πατέρας της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Οι γονείς είχαν χωρίσει και το παιδί ήταν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του - Η μητέρα ενημερώθηκε από το σχολείο ότι το κοριτσάκι δεν πήγε και κάλεσε τις Αρχές
Αστυνομικός στη Γαλλία
Άσκηση «Θαλασσόλυκος»: Η Τουρκία βγάζει 100 πλοία και 50 αεροπλάνα σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ, «στόχος είναι να αξιολογηθεί η ετοιμότητα για την υπεράσπιση και την άμυνα της «Γαλάζιας Πατρίδας» έναντι των υφιστάμενων «κινδύνων ασφαλείας» στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο»
Τουρκική φρεγάτα