Κόσμος

Έκρηξη στην Άγκυρα: Οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει για τρομοκρατικό “χτύπημα” πριν 2 μέρες!

Την πιθανότητα τρομοκρατικού “χτυπήματος” στην Άγκυρα γνώριζαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως αποκαλύπτει έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στην Τουρκία που προειδοποιεί τους πολίτες να μην κυκλοφορούν στην περιοχή Bahcelievler, όπου βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημερώνει τους Αμερικανούς πολίτες ότι υπάρχει πληροφορία για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα σε κτίρια της τουρκικής κυβέρνησης, στην περιοχή Bahcelievler στην Άγκυρα. Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή.
Συνιστούμε στους Αμερικανούς πολίτες να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους για την ασφάλειά τους και να αποφύγουν να κυκλοφορούν στην περιοχή και να ενημερώνονται για τις οδηγίες των αρχών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: TELEGRAPH

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα απαντά στις δηλώσεις Ζακαράια για ελλείψεις σε τουαλέτες στη χώρα: «Να μας επισκέπτεται πιο συχνά»
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες (15.10.2026) ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες»
Κέιτι Ζακαράια
Μήνυμα στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις»
«Δεν βλέπουμε ενδείξεις από τη ρωσική πλευρά ότι είναι έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Αντόνιο Κόστα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Επιστολή του 10χρονου γιου του Γιαχία Σινουάρ: «Αγαπημένε μου μπαμπά, θέλω να πυροβολώ τους Εβραίους με καλάσνικοφ»
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει η βρετανική Telegraph εντοπίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Ράφα μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2024
Ο Γιαχία Σινουάρ με τον γιο του σε μικρότερη ηλικία