Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: Βίντεο από τον πανικό μετά την έκρηξη! Εντοπίστηκε βόμβα!

Φωτό από ntv.com.tr
Φωτό από ntv.com.tr

– Έκρηξη σημειώθηκε στον σταθμό του Μετρό στο Μπαιαράμπασα στην Κωνσταντινούπολη!
– Σύμφωνα με τις πρώτες -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός. Τουλάχιστον έξι οι τραυματίες.
– Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως έχει βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ υπάρχουν αναφορές και για την εύρεση ενός μεταχσηματιστή ισχύος.
– Οι σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί και οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το σημειό.
– Τα πρώτα βίντεο έχει ήδη διαρρεύσει και δείχνει την κινητοποίηση της αστυνομίας και των ασθενοφόρων.
– Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον πανικό των ανθρώπων.
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε έναν μεγάλο και πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η έκρηξη έγινε στον σταθμό Μπαιράμπασα και υπάρχει ένας νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών.

Οι πρώτες εικόνες του πανικού

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη. Δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν σπεύσει στο σημείο, όπου -εκτός από τον έναν νεκρό- έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον έξι τραυματίες.

 

 

 

Φωτό από ntv.com.tr

Φωτό από ntv.com.tr

Φωτό από ntv.com.tr

Φωτό από ntv.com.tr 

Όλα τα δρομολόγια έχουν σταματήσει και στο σημείο υπάρχουν ασθενοφόρα και αστυνομία. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι κομβικός στην Κωνσταντινούπολη, ενώ όπως μεταδίδει η Telegraph, η έκρηξη φέρεται να έγινε με την χρήση ενός μετασχηματιστή ισχύος.

 

 

 

 

Δεν κινείται τίποτα! Σε διάβαση η έκρηξη!

Την ίδια ώρα, το Reuters μεταφέρει πληροφορίες από το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk, τονίζοντας πως όλα τα δρομολόγια έχουν ματαιωθεί μέχρι νεωτέρας.

Το τουρκικό δίκτυο Dogan, μεταφέρει πως δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, η οποία είναι πυκνοκατοικημένη και χαρακτηρίζεται ως βιομηχανική ζώνη.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υποστηρίζει πως η έκρηξη σημειώθηκε σε μία διάβαση του μετρό, το οποίο σε αρκετά σημεία περνάει πάνω από τη γη. Ένα από αυτά είναι ο συγκεκριμένος σταθμός.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε