Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Έξαλλη η Έλεν Μίρεν! “Βγάλτε το σκασμό, έχω παράσταση!” (VIDEO)

Έξαλλη η Έλεν Μίρεν! “Βγάλτε το σκασμό, έχω παράσταση!” (VIDEO)

Μπορεί να μην αρμόζει σε μια… βασίλισσα, αλλά η Έλεν Μίρεν δεν άντεξε και τα… έχωσε σε ομάδα ντράμερ που τόλμησαν να κάνουν «συναυλία» έξω από το θέατρο όπου εμφανίζεται!

Για άλλη μια φορά, η 67χρονη Βρετανίδα ηθοποιός παίζει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Για τον ίδιο ρόλο πήρε το Όσκαρ το 2007. Τώρα, υποδύεται στη Βασίλισσα στις συναντήσεις με τους πρωθυπουργούς της χώρας κατά τη διάρκεια της βασιλείας της.

Η παράσταση είχε ξεκινήσει κανονικά όταν έξω από το θέατρο συγκεντρώθηκαν μουσικοί με ντραμς για να προμοτάρουν το γκέι φεστιβάλ As One In The Park.
Ο ήχος από τα τύμπανα έφτανε μέχρι τη σκηνή και η Μιρεν δεν… άντεξε.

Στο διάλειμμα και ενώ φορούσε τα ρούχα της παράστασης όρμηξε έξω και άρχισε να φωνάζει στο πλήθος: «βγάλτε τον γαμ… σκασμό! Έχω παράσταση!». Στο video που τράβηξε κάποιος που έτυχε να δει το συμβάν, φαίνεται η γνωστή ηθοποιός να κουνά με μανία τα χέρια της και να φωνάζει.

Το θέλημά της, έγινε. Οι μουσικοί έφυγαν και εκείνη σε μια απόδειξη του χιούμορ της, φωτογραφήθηκε την επόμενη μέρα με λευκό μπλουζάκι που έγραφε μπροστά πότε θα γίνει το φεστιβάλ As One In The Park και πίσω είχε ένα ζωγραφισμένο τύμπανο και το μήνυμα: σας παρακαλώ, όχι έξω από το θέατρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ο νεος Βασιλιάς της Ολλανδίας έχει το παρατσούκλι “Πιλς”

Βασιλική… εξαίρεση: Η Ελισάβετ θα παραστεί στην κηδεία της Θάτσερ

Ένα BAFTA για τη βασίλισσα Ελισάβετ! (ΦΩΤΟ)

Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ το νέο trend στη διακόσμηση; Και όμως, δες τις φωτογραφίες!

Κι άλλη εμφάνιση ματαίωσε η Ελισάβετ λόγω προβλημάτων υγείας!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε