Κόσμος

Έξαλλοι οι Τούρκοι με την Άμπερ Χερντ για την “άσεμνη” εμφάνιση της σε τζαμί (pics, video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ούτε που το φανταζόταν η Άμπερ Χερντ, όταν ταξίδευε στην Κωνσταντινούπολη, ότι θα προκαλούσε σάλο με την επίσκεψη της σε τζαμί

Η 34χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ επισκέφθηκε το τζαμί Σουλεϊμανιγιέ, σεμνά ντυμένη αλλά χωρίς… σουτιέν. Στις φωτογραφίες και το story που ανέβασε στο Instagram, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media, προκαλώντας μάλιστα την οργή των Τούρκων που την χαρακτήρισαν “ασεβή”.    

Άλλοι χρήστες ενοχλήθηκαν διότι η ηθοποιός χαμογελούσε και πόζαρε μέσα στο τζαμί, την ώρα που κάποιοι άνθρωποι προσεύχονταν. Άλλοι σχολίασαν ότι φόρεσε λάθος τη μαντίλα, διότι δεν κάλυπτε το λαιμό και τα μαλλιά της απόλυτα. 

Η Άμπερ Χερντ έσβησε κάποιες φωτογραφίες από το προφίλ της και απενεργοποίησε τη δυνατότητα να κάνουν σχόλια οι followers της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το θρίλερ της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν: Στον «αέρα» μετά το ισραηλινό χτύπημα στον Λίβανο – Τραμπ: «Μπορεί να υπογραφεί και μέσα στη νύχτα»
Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Τα έκανε όλα άνω κάτω. Καθυστέρησε την υπογραφή» - «Δεν έχει καμία γαμ... ικανότητα κρίσης. Του το είπα»
REUTERS
Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο τραγουδιστής Oliver Tree, ανάμεσα στους νεκρούς της σύγκρουσης ελικοπτέρων στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Ο 32χρονος μουσικός, γνωστός για τα viral βίντεό του, ανάμεσα στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Oliver Tree
Η Γενεύη «φλέγεται»: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G7 στη Γαλλία
Διαδηλωτές στη Γενεύη συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και έσπασαν τα παράθυρα μιας τράπεζας, λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη γειτονική Γαλλία
Γενεύη
Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό απειλούν να τορπιλίσουν μια συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου τι στο διάολο κάνεις;»
Μετά τα πλήγματα στη Βηρυτό, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για μια «πιθανή» επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια
REUTERS