Κόσμος

Εξαπλώνεται ο κορονοϊός στη Βρετανία: 115 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Ανεβαίνει ο κατάλογος των νεκρών από τον κορονοϊό στη Βρετανία, καθώς άλλοι 115 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες.

Το σύνολο των νεκρών στη χώρα από κορονοϊό έφτασε τους 578, την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν επίσημα καταγραφεί πέρασε το φράγμα των 10.000, έγινε γνωστό σήμερα από το υπουργείο Υγείας.

Είναι η πρώτη φορά που ο ημερήσιος απολογισμός, που δίνουν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές, κάνει λόγο για πάνω από 100 θανάτους σε διάστημα 24 ωρών, καταδεικνύοντας την επιτάχυνση της επιδημίας.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 11. 658 σήμερα από 9.529 χθες. Πρόκειται για περισσότερα από 2.000 νέα κρούσματα σε μία ημέρα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ιατρικό περιοδικό Lancet αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την προέλευση του κορονοϊού
Η διεύθυνση του περιοδικού επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είχε στο στόχαστρό του τον Άντονι Φάουτσι, ο οποίος ηγήθηκε της αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ Ο Φάουτσι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και βρέθηκε στο στόχαστρο του Τραμπ και άλλων Ρεπουμπλικάνων.
Εμβόλιο της Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8