Κόσμος

Έξι οι νεκροί στη Βοσνία Ερζογοβίνη από κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυξάνονται τα θύματα του κορονοϊού και στη Βοσνία Ερζεγονίνη με τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Οι νεκροί στη χώρα έφτασαν τις έξι όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. O αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 παραμένει σταθερά αυξητικός και ανέρχεται σε 354.

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, τονίζουν οι επιστήμονες. Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι καθοριστικής σημασίας για τη μείωση της εξάπλωσης του ιού θα είναι η αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ, με στόχο την προστασία του πληθυσμού.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΟΗΕ: Στο τραπέζι η αλλαγή του παγκόσμιου χάρτη – Γιατί η Αφρική εμφανίζεται μικρότερη
Το βασικό πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο αποτυπώνονται οι πραγματικές διαστάσεις των περιοχών του πλανήτη. Οι περιοχές κοντά στον Ισημερινό εμφανίζονται σημαντικά μικρότερες
Χάρτης