Κόσμος

Έξι οι νεκροί στη Βοσνία Ερζογοβίνη από κορονοϊό

Αυξάνονται τα θύματα του κορονοϊού και στη Βοσνία Ερζεγονίνη με τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Οι νεκροί στη χώρα έφτασαν τις έξι όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. O αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 παραμένει σταθερά αυξητικός και ανέρχεται σε 354.

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, τονίζουν οι επιστήμονες. Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι καθοριστικής σημασίας για τη μείωση της εξάπλωσης του ιού θα είναι η αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ, με στόχο την προστασία του πληθυσμού.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική εισαγγελία αρχίζει έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού Τζακ Λανγκ για την υπόθεση Επστάιν
Το υπουργείο Εξωτερικών είναι ο βασικός χρηματοδότης του εμβληματικού Ινστιτούτου Αραβικού Κόσμου, στο οποίο πρόεδρος είναι από το 2013 ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ
Ο Τζέφρι Επστάιν
Ο Τζέφρι Επστάιν είχε βάλει στο μάτι τον Σκορπιό – Όλη η αλληλογραφία για να αγοράσει το νησί του Ωνάση
Συνομιλητές του Επστάιν ήταν ο Μπόρις Νίκολιτς, βιοτεχνολόγος κι άλλοτε συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς, καθώς και ένα πρόσωπο-κλειδί στον χώρο των πολυτελών ακινήτων, ο Γάλλος Ρισάρ Ζιρό
Τζέφρι Επστάιν