Κόσμος

Εξιτήριο έλαβε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Εξιτήριο έλαβε σήμερα το μεσημέρι από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση αφού είχε προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, ο Παναγιώτατος θα παραμείνει σε απομόνωση στην πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά για λίγες ημέρες, προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Χθες το βράδυ, μάλιστα, επικοινώνησε μαζί του για τρίτη φορά τηλεφωνικά, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης, συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμά και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γκουστάβο Πέτρο: Σκληρή απάντηση του προέδρου της Κολομβίας μετά τις απειλές Τραμπ – «Σταμάτα να με συκοφαντείς»
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει στον Κολομβιανό ομόλογό του να «προσέχει τα οπίσθιά του» - Λίγες ώρες μετά απείλησε την Κολομβία με στρατιωτική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έκανε στη Βενεζουέλα
Γκουστάβο Πέτρο
Ο Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα απειλεί την Κολομβία: «Μου ακούγεται καλή ιδέα» – Η αναφορά σε Γροιλανδία, Μεξικό και Κούβα
Εκτίμησε πως η κυβέρνηση στην Κούβα είναι έτοιμη να πέσει, δήλωσε πως «κάτι πρέπει να κάνει» με το Μεξικό και ανέφερε πως οι ΗΠΑ χρειάζονται τη Γροιλανδία για ασφάλεια
Ντόναλντ Τραμπ
26