Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η «εξωγήινη πόλη» σε κρατήρα και η χαμένη Ατλαντίδα

Η «εξωγήινη πόλη» σε κρατήρα και η χαμένη Ατλαντίδα

Η τελευταία θεωρία που υποστηρίζει ο γνωστός κυνηγός UFO Scott C. Waring θέλει να έχει χτιστεί μια εξωγήινη πόλη μέσα σε κρατήρα στο φεγγάρι.

Ο Scott C. Waring ανέφερε πως ένα παράξενο ανακλαστικό υλικό που βρίσκεται στο κέντρο του κρατήρα Reiner δημιουργήθηκε από εξωγήινους.

“Στο κέντρο βρίσκεται μια λαμπερή σφαίρα. Η πόλη αποτελείται από τεράστιες μαύρες σήραγγες που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά ποικίλουν σε μέγεθος. Εκτείνονται από τα 2 χιλιόμετρα μέχρι και εκατοντάδες μέτρα πλάτος.

Κάτω από αυτή τη μάζα των μαύρων δομών υπάρχουν περισσότερα από την πόλη που βρίσκεται σφραγισμένη υπόγεια. Έχεις ακούσει ποτέ την ιστορία της Ατλαντίδας που στο κέντρο της πόλης ήταν ένα μεγάλο διαμάντι που αποτελούσε πηγή ενέργειας για ολόκληρο τον πολιτισμό; Ίσως η Αταλντίδα δεν βυθίστηκε ποτέ αλλά πέταξε σε άλλο πλανήτη που τη βλέπουμε τώρα”.

Φυσικά και μόνο επειδή ο κρατήρας είναι λαμπερός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για εξωγήινο οικισμό. Οι αστεροειδής είναι γνωστό πως περιέχουν όλα τα λαμπερά υλικά, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων ή και διαμαντιών ώστε να μπορούμε να κοιτάζουμε τα υπολείμματα ενός αντικειμένου που διαλύθηκε στο φεγγάρι.

Η NASA και οι εξωγήινοι

Η NASA ονόμασε “Chryse Alien Head” έναν τεράστιο κρατήρα που εντόπισε στον Άρη. Ανακοίνωσε ότι ο κρατήρας έμοιαζε με ένα κεφάλι με μάτια σε σχήμα εντόμου και εντόπιστηκε από το Mars Global Surveyor.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις