Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκτέλεσαν εκφωνητή και παραγωγό ενώ έκαναν live εκπομπή στο facebook [vid]

Εκτέλεσαν εκφωνητή και παραγωγό ενώ έκαναν live εκπομπή στο facebook [vid]

Σοκάρει το βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Luis Manuel Medina να μεταδίδει ειδήσεις ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ και σκότωσε τον παραγωγό και διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού 103,5 στη Δομινικανή Δημοκρατία Leo Martinez και στη συνέχεια τον Luis Manuel Medina που μετέδιδε τις ειδήσεις για το πρόγραμμα Milenio Caliente.

Οι δύο άντρες μετέδιδαν την εκπομπή live στο facebook όταν μπήκαν ένοπλοι στον σταθμό και άρχισαν να πυροβολούν. Ενώ ο Manuel Medina μετέδιδε τις ειδήσεις άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με μια γυναίκα να ουρλιάζει.

Τα μάτια του Manuel Medina φαίνονται να διευρύνονται καθώς οι ένοπλοι μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν, αλλά συνέχισε το πρόγραμμα. Λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Από την επίθεση, σύμφωνα με τον Guardian, τραυματίστηκε η γραμματέας του σταθμού Dayaba Garcia που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική επέμβαση.

Το μακελειό έγινε στα γραφεία του σταθμού που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο στο San Pedro de Macoris. Οι αρχές έχουν συλλάβει 3 άντρες χωρίς να έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε κάποιον, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε