Κόσμος

Εκθαμβωτική Μελάνια στην υποδοχή Τραμπ σε Ερντογάν! Στα λευκά η Εμινέ – video

Στον Λευκό Οίκο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με την σύζυγό του, Εμινέ. Το προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας υποδέχτηκαν ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ καλωσόρισε τον Ερντογάν, προτάσσοντας την παλιά “φιλία” τους και πλέκοντας το εγκώμιο της σχέσης τους, που δοκιμάστηκε τόσο από την πολιτική στο συριακό μέχρι την αγορά του ρωσικού αμυντικού συστήματος S – 400 από την Άγκυρα.

Μία γεύση από τις πρώτες στιγμές της συνάντησης των προεδρικών ζευγών ΗΠΑ – Τουρκίας πήραμε όλοι, χάρις στον Τούρκο πρόεδρο που ανάρτησε το βίντεο της υποδοχής στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό δεν μπορεί κανείς να μην “κεντράρει” στην απαστράπτουσα Μελάνια, που υπέρκομψη στέκεται αγέρωχη, επισκιάζοντας τον σύζυγό της κι όχι μόνον, για πολλοστή φορά.

Ασορτί με… τον Λευκό Οίκο η Εμινέ, με την πρώτη κυρία της Τουρκίας να είναι ντυμένη στα λευκά:

USA TURKEY

USA TURKEY

USA TURKEY

USA TURKEY

Ντόναλντ Τραμπ – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Παλιά “φιλία”

Η θερμή υποδοχή του Τραμπ στον Ερντογάν έρχεται σε αντίθεση με την οργή που εκφράστηκε στο Κογκρέσο πρόσφατα με αφορμή τις τουρκικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων της Συρίας, του κυριότερου εταίρου των ΗΠΑ στον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

“Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν από την πρώτη μέρα. Κατανοούμε ο ένας τη χώρα του άλλου. Καταλαβαίνουμε από πού προερχόμαστε”, είπε ο Τραμπ στον Ερντογάν, καθώς οι δύο πρόεδροι κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον στο Οβάλ Γραφείο.

Click4more: Τραμπ: Παζάρι… κανονικό με Ερντογάν για να απαρνηθεί τον Πούτιν!

“Είναι πολύ σεβαστοί στη χώρα τους και στην περιοχή”, συνέχισε, αναφερόμενος στον Ερντογάν και τη σύζυγό του, την Εμινέ.

Ο Τραμπ είπε ότι θα συζητήσουν την αγορά των S-400 καθώς και μια πιθανή εμπορική συμφωνία ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρουσία του Ερντογάν, ο Αμερικανός πρόεδρος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις ακροάσεις που ξεκίνησαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων σήμερα και απάντησε ότι είναι “πολύ απασχολημένος” για να τις παρακολουθήσει. Κατήγγειλε όμως για άλλη μια φορά ένα “κυνήγι μαγισσών” σε βάρος του.

USA TURKEY

USA TURKEY

USA TURKEY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κρίσιμο σταυροδρόμι μπροστά στο κύμα λαϊκισμού και εθνικισμού
Μετά την κρίση του ευρώ, το Brexit και την πανδημία, η ΕΕ κλονίζεται εκ νέου από μια σειρά κρίσεων, την ώρα που οι εθνικιστικές και λαϊκιστικές δυνάμεις ενισχύονται σε πολλά κράτη-μέλη
Η αστυνομία χρησιμοποιεί δακρυγόνα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Γαλλία
Καυστικός ο Τζον Στιούαρτ κατά του Τραμπ μετά την απομάκρυνση του Τζίμι Κίμελ: «Καλησπέρα από τον πατριωτικά υπάκουο οικοδεσπότη σας»
Επιστρέφοντας στο Comedy Central, ο παρουσιαστής σατίρισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τη λογοκρισία γύρω από την υπόθεση του Τζίμι Κίμελ, σε ένα σόου γεμάτο ειρωνεία και πολιτική κριτική
Ο Τζον Στιούαρτ στο The Daily Show
2
Το Ισραήλ κλείνει βασικό πέρασμα με την Ιορδανία μετά από αιματηρή επίθεση
Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από οδηγό που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιορδανία – Σε αντίποινα, οι ισραηλινές αρχές έκλεισαν το βασικό πέρασμα μεταξύ Δυτικής Όχθης και Ιορδανίας
Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία
2