Κόσμος

Ελ και Ντακότα Φάνινγκ θα παίξουν τις αδελφές στην ταινία The Nightingale!

Οι Αμερικανίδες ηθοποιοί και αδελφές θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στην κινηματογραφική ταινία "The Nightingale". Κάτι ανάλογο έχουν κάνει στο παρελθόν οι Μπεν και Κέισι Άφλεκ (Good Will Hunting) και οι Μάτζι και Τζέικ Τζίλενχαλ (Donnie Darko).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ελ και Ντακότα Φάνινγκ θα υποδυθούν τις αδελφές στην ταινία The Nightingale, βασισμένη στο μυθιστόρημα της που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Κρίστιν Χάνα.

Η ιστορία διαδραματίζεται λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν δύο Γαλλίδες αδελφές ενηλικιώνονται, καθώς προσπαθούν να αντισταθούν στη γερμανική κατοχή της χώρας τους. Η ιστορία φέρεται να είναι εμπνευσμένη από τις γυναίκες της Γαλλικής Αντίστασης που έκρυβαν τα παιδιά Εβραίων από ναζιστές στρατιώτες στις αρχές της δεκαετίας του 1940.

Την ταινία Nightingale θα σκηνοθετήσει η Μελανί Λορά, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελ Φάνινγκ στην ταινία Galveston.

Το 2001, οι αδελφές Φάνινγκ υποδύθηκαν διαφορετικές ηλικιακές εκδόσεις του ίδιου χαρακτήρα στην ταινία I Am Sam, μαζί με τους Σον Πεν, Μισέλ Φάιφερ και Λόρα Ντερν. Η Ελ ενσάρκωσε τη Λούσι Ντάιαμοντ, κόρης του Σαμ Ντόσον (Σον Πεν) αλλά ήταν η Ντακότα που έλαβε τα εύσημα για τον ρόλο.

“Θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψουμε στην οθόνη μαζί. Έχουμε υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετικές ηλικίες αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε η μία στην άλλη μπροστά από μια κάμερα… Για χρόνια ψάχναμε να κάνουμε μια ταινία μαζί και έπειτα αυτό το διαμάντι εμφανίστηκε” έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ