Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ελεύθερος ο “νταής” που χτύπησε την φοιτήτρια μέσα στο λεωφορείο γιατί φορούσε σόρτς! [vid]

Ελεύθερος ο “νταής” που χτύπησε την φοιτήτρια μέσα στο λεωφορείο γιατί φορούσε σόρτς! [vid]

Στην χώρα του Ερντογάν ακόμα και αυτό τελικά φαντάζει φυσιολογικό. Ο Ερτσάν Κιζιλτάς ο άνδρας ο οποίος χτύπησε μια κοπέλα μέσα σε λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη γιατί τον σκανδάλισε επειδή φορούσε σορτς αφέθηκε ελεύθερος από δικαστήριο της πόλης. 

Ο Κιζιλτάς, ο οποίος όμως οδηγήθηκε στην φυλακή γιατί ήταν ήδη καταδικασμένος σε φυλάκιση τριών ετών και 9 μηνών για οικονομικά εγκλήματα, δήλωσε ότι λυπάται για την πράξη του αλλά υποστήριξε ότι δεν χτύπησε και πολύ την 21χρονη φοιτήτρια!

Όλα έγιναν στις 14 Ιουνίου. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο Κιζιλτάς κάθεται πίσω από την 21χρονη. Κάποια στιγμή σηκώνεται από τη θέση του, περνά από μπροστά της και την χαστουκίζει. Εκείνη σηκώνεται έξαλλη και τον αρπάζει, αυτός τη σπρώχνει μέσα στο λεωφορείο και κατεβαίνει τρέχοντας… 

Η ίδια η Asena Melisa Saglam δήλωσε πως ο άνδρας όσο καθόταν πίσω της, την έβριζε συνεχώς και της έλεγε “δεν ντρέπεσαι να φοράς σορτσάκι κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού;”.

 

Άλλο ένα εξοργιστικό είναι ότι ο άνδρας εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο αλλά ποτέ δεν είχε συλληφθεί. Οι αστυνομικοί τον είχαν κρατήσει για λίγο την ημέρα του συμβάντος αλλά μετά τον άφησαν ελεύθερο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε