Κόσμος

Έληξε ο συναγερμός στο Μάντσεστερ για “ύποπτο” αντικείμενο σε λεωφορείο (pics, video)

Το ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στο Μάντσεστερ, μέσα σε λεωφορείο, δεν είναι επικίνδυνο, ανακοίνωσε στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (05.09.2020) η αστυνομία της πόλης της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Στην ανακοίνωσή τους οι αρχές του Μάντσεστερ αναφέρουν, συγκεκριμένα, ότι “ένα ύποπτο δέμα που βρέθηκε σήμερα μέσα σε λεωφορείο είναι ασφαλές”.

“Αστυνομικοί αξιολόγησαν το αντικείμενο και έχει επιβεβαιωθεί πως το αντικείμενο είναι ασφαλές και δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι δρόμοι που είχαν αποκλειστεί θα ανοίξουν σύντομα και πάλι στην κυκλοφορία. Το δέμα βρέθηκε μέσα σε ένα λεωφορείο στον σταθμό λεωφορείων “Μάντσεστερ Πικαντίλι”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Χωρίς την εμπλοκή μου, η Ρωσία θα είχε όλη την Ουκρανία αυτή τη στιγμή» – Συνεχίζει να γκρινιάζει για το Νόμπελ Ειρήνης
«Θυμηθείτε, επίσης, ότι μόνος μου τελείωσα οκτώ πολέμους, και η Νορβηγία, μέλος του ΝΑΤΟ, ανόητα επέλεξε να μην μου δώσει το Νόμπελ Ειρήνης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η Βενεζουέλα θα παραδώσει από 30 έως 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ»
«Τα χρήματα θα ελέγχονται από μένα, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να εγγυηθώ ότι θα χρησιμοποιηθούν εις όφελος των λαών της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ», έγραψε στο Truth Social ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ