Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ελισάβετ εξαργυρώνει τον γάμο πρίγκιπα Χάρι – Meghan Markle

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle η βασιλική Ελισάβετ άρχισε να εξαργυρώνει την αγάπη που τους δείχνει ο κόσμος.

Το κατάστημα δώρων στο χριστουγεννιάτικο καταφύγιο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham έχει γεμίσει με σουβενίρ για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle.

Μια ολόκληρη πλευρά στο κατάστημα δώρων είναι αφιερωμένη στον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle.

Κούπες με φωτογραφία του ζευγαριού σε σχήμα καρδιάς για 6.99 λίρες, μπρελόκ για 3.99 λίρες και μαγνητάκια για το ψυγείο με 1.99 λίρες. Ακόμα και ένα επιχρυσωμένο κουταλάκι του γλυκού με φωτογραφία του ζευγαριού για 4.99 λίρες.

Στο κατάστημα διατίθενται επίσης σημειωματάρια με τη φωτογραφία πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle και καρτ ποστάλ. Σύντομα μάλιστα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα θα διαθέτουν προς πώληση βιβλίο για το ζευγάρι.

Φουλ από σουβενίρ για πρίγκιπα Χάρι – Meghan Markle

Με τα κέρδη των πωλήσεων να επιστρέφουν στο παλάτι όπου η Meghan Markle θα περάσει τα Χριστούγεννα, το παλάτι αποπνέει… ευτυχία.

“Είναι έξυπνο. Εξαργυρώνουν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle. Εκείνοι όμως δεν το βλέπουν έτσι. Ούτως ή άλλως θα το κάνουν και όλοι οι άλλοι”, σημειώνει ο σχολιαστής θεμάτων για τη βασιλική οικογένεια Ingrid Seward.

Το κατάστημα δώρων στο παλάτι του Kensington πωλεί επίσης καρτ ποστάλ με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle. Ακόμα και στο κάστρο Windsor, όπου θα παντρευτεί το ζευγάρι, αναμένεται να πουλά αντικείμενα σε μεγαλύτερη μάλιστα ποικιλία με φωτογραφία τους.

Πηγή: Dailystar

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις