Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελισάβετ: Ποιος είναι το “μπισκοτάκι” της;

Ελισάβετ: Ποιος είναι το “μπισκοτάκι” της;
Twitter

Στα 92 της χρόνια η αειθαλής Βασίλισσα Ελισάβετ, όχι μόνο έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Καρόλου, αλλά έδειξε και μία ευαίσθητη πλευρά της.

Στο επίσημο σε στενό κύκλο δείπνο που παρέθεσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να τιμήσει τον πρίγκιπα Κάρολο με για τα 70ά του γενέθλια, η Βασίλισσα Ελισάβετ αναφέρθηκε με κολακευτικότατα λόγια στον μεγάλο της γιο.

Τον συνεχάρη για την ιδιότητά του ως πατέρα, την φιλανθρωπική του προσφορά, αλλά και για τις επιχειρηματικές προσπάθειές του.

“Κατά τη διάρκεια αυτών των 70 χρόνων, ο Φίλιππος και εγώ είδαμε τον Κάρολο να συντηρεί με μεγάλη επιτυχία έργα τέχνης και βέβαια να καταπιάνεται επιτυχώς με τις φιλανθρωπίες.

Ο Κάρολος παραμένει πάντοτε ένας αφοσιωμένος κληρονόμος του θρόνου και παράλληλα ένας θαυμάσιος πατέρας. Και με την υποστήριξη της συζύγου του Καμίλας, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, παραμένει ένας άνθρωπος παθιασμένος και δημιουργικός.

Αυτή η πρόποση είναι αφιερωμένη στα 70ά γενέθλια του γιου μου, που για μένα παραμένει το «Duchy Original» μπισκοτάκι μου…”!

Τι είναι το Duchy Original της Ελισάβετ

Duchy Originals ονομάζεται μία εταιρεία με βιολογικά προϊόντα διατροφής που ο Πρίγκιπας Κάρολος δημιούργησε το 1990 και πήρε το όνομά της από το Δουκάτο της Κορνουάλης.

Το πρώτο και πιο γνωστό προϊόν της εταιρείας είναι ένα πεντανόστιμο μπισκότο από βιολογικό σιτάρι και βρώμη.

Η τρυφερή αυτή πρόποση της βασίλισσας αποτελεί μια απόδειξη της αγάπης της για τον πρωτότοκο γιο της: γλυκός ως βρετανικό μπισκότο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις