Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Ελληναράς” ταξιτζής κοροϊδεύει δημοσιογράφο: Το όνομά μου είναι Tsim Booky [vid]

“Ελληναράς” ταξιτζής κοροϊδεύει δημοσιογράφο: Το όνομά μου είναι Tsim Booky [vid]

Θα το “φυσάει” και δεν θα… κρυώνει ο δόλιος δημοσιογράφος της εκπομπής Sunrise του Channel 7 της Αυστραλίας. Γιατί όταν του ανέθεσαν να καλύψει τη διαμαρτυρία οδηγών ταξί στη Μελβούρνη για το νέο νομοσχέδιο, δεν φανταζόταν ότι θα έπεφτε πάνω σε έναν Έλληνα ομογενή που είχε όρεξη για (κακή) πλάκα.

Όταν λοιπόν τον πλησίασε για να του πάρει μια δήλωση, τον ρώτησε το όνομά του. Και ο ταξιτζής θεώρησε αστείο να του πει πως τον λένε «Tsim Booky». Δεν χρειάζεται ερμηνεία στα ελληνικά φυσικά…

Μόνο που οι Αυστραλοί δεν μιλούν ελληνικά. Και στο κοντρόλ του καναλιού δεν υπήρχε κάποιος να γνωρίζει τι σημαίνει το “όνομα”. Και το έβαλε, λογικά σκεπτόμενος, super.

Φυσικά, το video έχει γίνει viral, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Άλλα υπέρ γιατί το βρήκαν το ίδιο αστείο με τον Έλληνα ομογενή και άλλα οργισμένα.

Όποιο κι αν ήταν το “κίνητρο” του συγκεκριμένου ανθρώπου, το θέμα είναι πως με το πρόσχημα της πλάκας, κορόιδεψε πολλούς ανθρώπους τους οποίους δεν ξέρει και οι οποίοι ήταν εκεί, πρώτον, για να κάνουν τη δουλειά τους και δεύτερον να κάνουν γνωστό το δικό του πρόβλημα και τον δικό του αγώνα ενάντια σε κάτι που θεωρεί πως τον αδικεί.

Μάλλον ο οδηγός ταξί είναι από εκείνους που πιστεύουν ακράδαντα πως “όταν εμείς χτίζαμε τον Παρθενώνες (σ.σ. γιατί ως… γνωστόν είναι και πολλοί!), αυτοί έτρωγαν βελανίδια». Το ποιος τρώει βελανίδια, βέβαια, είναι ξεκάθαρο!

Με πληροφορίες από news.com.au και mashable.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε