Κόσμος

Ελληνίδα αυτοκτόνησε στην Κωνσταντινούπολη – Έπεσε στο κενό από την οροφή ενός πάρκινγκ

Μια 54χρονη Ελληνίδα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από την οροφή ενός πάρκινγκ στην Κωνσταντινούπολη, με την αυτοκτονία της να καταγράφεται καρέ καρέ από το κινητό ενός περαστικού. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές!

Στιγμές τρόμου στην Κωνσταντινούπολη από την αυτοκτονία της 54χρονης Ελληνίδας. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η γυναίκα είναι η Ε. Μ., η οποία βρέθηκε στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου στην περιοχή Beylikdüzü Yakuplu, ανεβαίνοντας τις σκάλες της εξόδου κινδύνου.

Όπως αναφέρει η Haberler, η 54χρονη πήγε στο εμπορικό κέντρο και περπατούσε για 1-2 ώρες, πριν ανεβεί τις σκάλες της εξόδου κινδύνου και πέσει στο κενό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν τις Αρχές, ωστόσο οι διασωστικές ομάδες που έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η τουρκική αστυνομία ερευνά τους λόγους της αυτοκτονίας της 54χρονης, οι οποίοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Cumhuriyet.

Η στιγμή που η 54χρονη βουτάει στο κενό – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

https://twitter.com/vpnhaber1/status/1747025220089561136

Με πληροφορίες από Cumhuriyet και Haberler

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15