Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ [vid]

Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ [vid]

Μετά το επεισοδιακό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής Nick Xenophon στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής Nick Xenophon εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με ένα χαλάκι με το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας αρχικά ότι θα ήταν ένα καλό δώρο για τον Cory Bernadi που είναι μεγάλος του θαυμαστής.

“Απλά να θυμίσω στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι η Αυστραλία δεν είναι το χαλάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα εξωτερικής πολιτικής και πως υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους και φίλους της. Αυτό το τηλεφώνημα ήταν εντελώς απρεπές και νομίζω ότι αυτό το χαλάκι τα λέει όλα. Και το αυτάρεσκο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ τα συνοψίζει σχεδόν όλα. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι εντάξει να το χρησιμοποιήσω σαν ένα κανονικό χαλάκι”, σχολίασε ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής πριν τελικά το αφήσει κάτω και σκουπίσει στην άκρη το πόδι του.

Πηγή: SBS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε