Κόσμος

Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής σκούπισε τα πόδια του σε χαλάκι με το πρόσωπο του Τραμπ [vid]

Μετά το επεισοδιακό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής Nick Xenophon στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής Nick Xenophon εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με ένα χαλάκι με το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας αρχικά ότι θα ήταν ένα καλό δώρο για τον Cory Bernadi που είναι μεγάλος του θαυμαστής.

“Απλά να θυμίσω στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι η Αυστραλία δεν είναι το χαλάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα εξωτερικής πολιτικής και πως υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους και φίλους της. Αυτό το τηλεφώνημα ήταν εντελώς απρεπές και νομίζω ότι αυτό το χαλάκι τα λέει όλα. Και το αυτάρεσκο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ τα συνοψίζει σχεδόν όλα. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι εντάξει να το χρησιμοποιήσω σαν ένα κανονικό χαλάκι”, σχολίασε ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής πριν τελικά το αφήσει κάτω και σκουπίσει στην άκρη το πόδι του.

Πηγή: SBS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία