Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Ο γιος του κατέθεσε αίτημα αλλαγής φύλου και ονόματος – Δεν θέλει σχέσεις με τον πατέρα του

Έλον Μασκ

Το 18χρονο παιδί του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση προκειμένου να αλλάξει νόμιμα το φύλο του αλλά και το επώνυμο του. Διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν μάλιστα ότι το παιδί του δηλώνει ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον πατέρα του. 

Η transgender, η οποία λεγόταν Xavier Musk, κατέθεσε τα δικαστικά έγγραφα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια στις 18 Απριλίου, ζητώντας αλλαγή ονόματος. Το TMZ ανέφερε ότι το πλήρες όνομά της κόρης του Έλον Μασκ θα είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, παίρνοντας το επώνυμο της μητέρας της, και ότι «θέλει να αναγνωριστεί ως γυναίκα».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 18χρονη κόρη του Έλον Μασκ εξήγησε ότι επιθυμεί να πάρει το επώνυμο της μητέρας της για να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα της. Χωρίς ωστόσο να έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής αν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από τον πατέρα της –η περιουσία του οποίου ύψους 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον καθιστά τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο– και αν η απέχθειά της για τα καμώματά του επεκτείνεται στην άρνηση περαιτέρω οικονομικής βοήθειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Βίβιαν, την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, από το 2000 έως το 2008. Εκείνη γέννησε έναν γιο, τον Νεβάδα, το 2002, ο οποίος πέθανε μετά από 10 ημέρες από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Στη συνέχεια απέκτησε τα δίδυμα αγόρια -τον Ξαβιέ και τον Γκρίφιν- και τα τρίδυμα αγόρια: Ντάμιαν, Κάι και Σάξον, σήμερα 16 ετών.

Με πληροφορίες από New York Post, ΤΜΖ και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις