Κόσμος

Ελβετία: Άλλα 8.270 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιπλέον 8.270 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το προηγούμενο 24ωρο στην Ελβετία, σύμφωνα με τα στοιχεία των υγειονομικών αρχών της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων covid-19 στην Ελβετία και το Λίχντεσταϊν ανέρχεται πλέον σε 243.472, ενώ οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 86 και φτάνουν πλέον τους 2.769.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων σημείωσε άνοδο το προηγούμενο 24ωρο κατά 304, με τον συνολικό αριθμό των ασθενών με κορονοϊό που βρίσκονται στα νοσοκομεία να είναι πλέον 9.752.

Η κυβέρνηση της Ελβετίας έχει αναπτύξει προσωπικό του στρατού για να παράσχει βοήθεια, καθώς το σύστημα υγείας της χώρας δέχεται πιέσεις από τον αυξανόμενο αριθμό των ασθενών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet
Στιγμές έντασης επικράτησαν όταν η ασφάλεια χρειάστηκε να παρέμβει για να ηρεμήσει τους παρευρισκόμενους οι οποίοι εξαγριώθηκαν μόλις έμαθαν ότι τα πολυτελή ρολόγια εξαντλήθηκαν
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet