Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ελβετία: Καθαρίστριες ρομπότ στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης

Ελβετία: Καθαρίστριες ρομπότ στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης
Reuters Αρχείο

Στα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία επιστρατεύονται ρομπότ για το συχνότερο καθάρισμα της κουπαστής στις σκάλες, και των καροτσιών μεταφοράς αποσκευών.

Οι καθαρίστριες ρομπότ στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία μαζί με μηχανήματα αυτόματης πώλησης μασκών και περισσότερος χώρος αναμονής για την επιβίβαση σε πτήση, είναι μερικά από τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για όσους ταξιδεύουν από εκεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να τεθούν σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω είναι, βέβαια, να ξεκινήσουν και πάλι με περιορισμένο αριθμό οι πτήσεις τώρα που η Ελβετία μπαίνει στη διαδικασία χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη (28.05.2020).

Αεροπορικές εταιρείες όπως οι Lufthansa, Swiss International και Edelweiss Air σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τις πτήσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενόψει του σταδιακού ανοίγματος των συνόρων τον επόμενο μήνα.

Στα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης περιλαμβάνονται το συχνότερο καθάρισμα της κουπαστής στις σκάλες, και των καροτσιών μεταφοράς αποσκευών, ενώ θα τοποθετηθούν εκατοντάδες συσκευασίες με αντισηπτικό χεριών και πάνελ από πλεξιγκλάς σε όλα τα γκισέ των αεροπορικών εταιρειών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις