Κόσμος

Ελβετία: Τεράστια η πίεση στο σύστημα Υγείας – Χιλιάδες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό καθημερινά

Τεράστια είναι η πίεση στο δέχεται το σύστημα Υγείας της Ελβετίας με τις εισαγωγές στα νοσοκομεία να είναι χιλιάδες την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού και οι νεκροί συνεχώς αυξάνονται.

Η Ελβετία κατέγραψε 4.946 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, 2.532 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 111 νέους θανάτους, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων της νόσου στην Ελβετία και το γειτονικό Λιχτενστάιν ανέρχεται σε 290.601 και ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε 3.575.

Το σύστημα υγείας της Ελβετίας δέχεται μεγάλη πίεση με την κατάσταση να είναι πλέον οριακή.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η 34χρονη Έιμι Έσκριτζ είναι η 11η στη λίστα με τους νεκρούς επιστήμονες στις ΗΠΑ - Αυτοπυροβολισμός η αιτία θανάτου της
Τουλάχιστον 10 επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με πρόσβαση σε ευαίσθητα προγράμματα πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας, έχουν πεθάνει ή αγνοούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το 2023
Η 11η επιστήμονας
IDF: Το Ιράν είναι εντελώς αποδυναμωμένο – Νεκροί 1700 «τρομοκράτες» της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
«Το Ιράν προσέρχεται στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς πολύ αδύναμο και με μία πολύ αδύναμη οικονομία, είναι απλώς γυμνοί», δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF)
Ισραηλινό F-16