Συμβαίνει τώρα:
Νέα φωτιά στη Θεσσαλονίκη στον Μονόλοφο - Επιχειρούν εναέρια μέσα
Κόσμος

Εμανουέλ Μακρόν για ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου: Είμαστε αδιάλλακτοι όταν η εδαφική κυριαρχία εταίρων μας απειλείται

«Πρέπει να προστατεύσουμε τα χωρικά μας ύδατα και τους αιθέρες παντού», έστειλε μήνυμα ο Μακρόν από τη Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους ωκεανούς στη Νίκαια της Γαλλίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πρέπει να προστατεύσουμε τις ΑΟΖ μας. Και πρέπει να είμαστε αδιάλλακτοι όταν η εδαφική κυριαρχία ορισμένων εταίρων μας απειλείται», διαμήνυσε ο Εμανουέλ Μακρόν στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια της Γαλλίας, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα (09.06.2025).

«Αναφέρομαι στους φίλους μας, τους Έλληνες ή τους Κυπρίους», πρόσθεσε ο Εμανουέλ Μακρόν για τις ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τα χωρικά μας ύδατα και τους αιθέρες παντού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 6