Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Εμανουέλ, μας βλέπουν! Το… μακρύ χέρι του Μακρόν στο γάμο του με την Τρονιέ [vid]

Εμανουέλ, μας βλέπουν! Το… μακρύ χέρι του Μακρόν στο γάμο του με την Τρονιέ [vid]

Το video από το γάμο του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Τρονιέ, στις 20 Οκτωβρίου του 2007, έχει αρχίσει να “κυκλοφορεί” όλο και περισσότερο μετά την εκλογή του 39χρονου πολιτικού στην προεδρία της Γαλλίας.

Οι -μέχρι πρότινος άγνωστες- εικόνες από το γάμο του ζεύγους και τη δεξίωση που ακολούθησε, ήρθαν για πρώτη φορά στο φως μέσα από ένα ντοκιμαντέρ του France 3 με τίτλο «Μακρόν, η στρατηγική ενός μετεωρίτη».

Εκείνο που πάντως προκαλεί εντύπωση είναι το πως ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας, που συνηθίζει να δείχνει τα τρυφερά του αισθήματα προς τη γυναίκα του δημοσίως, κατά τη διάρκεια του χορού στη δεξίωση “ξέφυγε” λίγο και το χέρι του πήγε κάπου που (τουλάχιστον δημόσια) δεν έπρεπε να… φτάσει!

Στο δημαρχείο της πόλης Τουκέ, όπου μένουν ακόμα, ο 29χρονος τότε Εμανουέλ και η καλή του, Μπριζίτ, λένε το μεγάλο “ναι” και ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. Εκείνη, έχει επιλέξει ένα λευκό μίνι φόρεμα κι εκείνος ένα γκρι κοστούμι με ροζ γραβάτα.

Μετά την τελετή, το ζευγάρι παραθέτει δεξίωση, όπου ο Μακρόν εκφωνεί έναν συγκινητικό λόγο προς όλους τους καλεσμένους του. «Είμαστε και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι που είστε μαζί μας αυτή τη στιγμή, γιατί ο καθένας από εσάς είναι δίπλα μας τα τελευταία 13 χρόνια και γίνατε μάρτυρες αυτού που ζήσαμε. Και το αποδεχτήκατε και μας κάνατε αυτό που είμαστε σήμερα. Αυτό είναι ίσως κάτι όχι τόσο κοινό, ένα ζευγάρι που δεν θεωρείται νορμάλ, αλλά ένα ζευγάρι που υπάρχει. Και αυτό χάρη σε εσάς. Οπότε θέλω να σας ευχαριστήσω που μας αποδεχτήκατε, που μας αγαπήσατε όπως είμαστε», είπε ο Μακρόν.

Και στη συνέχεια ήταν ακόμη πιο συγκινητικός, ευχαριστώντας θερμά τα παιδιά της συντρόφου του, που τον δέχτηκαν και δεν εναντιώθηκαν στη σχέση του με την κατά 25 χρόνια νεότερη του Μπριζίτ.

Δείτε το video από το γάμο Μακρόν – Τρονιέ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε