Κόσμος

Έμεινε 27 ώρες κλεισμένη σε ένα ασανσέρ – Επέζησε πίνοντας κρασί!

Μια ιστορία που μας αφήνει με πολλές απορίες, ωστόσο, αξίζει να την διαβάσει κανείς διαδραματίστηκε στην Πάντοβα στην Βόρεια Ιταλία τις μέρες του καύσωνα. Πρωταγωνίστρια μια 50χρονη και ένα κασόνι κρασί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 50χρονη έμεινε 27 ώρες κλεισμένη στο ασανσέρ στην Πάντοβα της Βορείου Ιταλίας και κατόρθωσε να επιβιώσει πίνοντας το κρασί, που από τύχη, είχε μαζί της. Η γυναίκα το πρωί της Παρασκευής κι ενώ ο καύσωνας ήταν στο απόγειό του, έκανε δουλειές μαζί με την οικιακή βοηθό της και αποφάσισε να κατεβάσει στο υπόγειο ένα κασόνι με κρασιά. Δεν πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο κι έτσι δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, κινδυνεύοντας να πάθει αφυδάτωση. Μπαίνοντας στο ασανσέρ αυτό σταμάτησε να λειτουργεί.

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει.

Ανησυχώντας – ώρες μετά – γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη. Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στο ασανσέρ.

Και το ερώτημα είναι: η οικιακή βοηθός δεν ανησύχησε που η γυναίκα δεν επέστρεψε από το υπόγειο; Επίσης, κανείς δεν χρειάστηκε 27 ώρες να πάρει το ασανσέρ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 5
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: «Καταιγίδα φωτιάς» απειλεί τη Ζιρόντ, η μεγαλύτερη εκκένωση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Airbus A400M, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ρίψεις έως 20 τόνων νερού ή επιβραδυντικού υγρού
Μαίνονται οι τεράστιες φωτιές στην Ισπανία 8