Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έμεινε 27 ώρες κλεισμένη σε ένα ασανσέρ – Επέζησε πίνοντας κρασί!

κρασί

Μια ιστορία που μας αφήνει με πολλές απορίες, ωστόσο, αξίζει να την διαβάσει κανείς διαδραματίστηκε στην Πάντοβα στην Βόρεια Ιταλία τις μέρες του καύσωνα. Πρωταγωνίστρια μια 50χρονη και ένα κασόνι κρασί.

Η 50χρονη έμεινε 27 ώρες κλεισμένη στο ασανσέρ στην Πάντοβα της Βορείου Ιταλίας και κατόρθωσε να επιβιώσει πίνοντας το κρασί, που από τύχη, είχε μαζί της. Η γυναίκα το πρωί της Παρασκευής κι ενώ ο καύσωνας ήταν στο απόγειό του, έκανε δουλειές μαζί με την οικιακή βοηθό της και αποφάσισε να κατεβάσει στο υπόγειο ένα κασόνι με κρασιά. Δεν πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο κι έτσι δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, κινδυνεύοντας να πάθει αφυδάτωση. Μπαίνοντας στο ασανσέρ αυτό σταμάτησε να λειτουργεί.

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει.

Ανησυχώντας – ώρες μετά – γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη. Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στο ασανσέρ.

Και το ερώτημα είναι: η οικιακή βοηθός δεν ανησύχησε που η γυναίκα δεν επέστρεψε από το υπόγειο; Επίσης, κανείς δεν χρειάστηκε 27 ώρες να πάρει το ασανσέρ;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις