Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Emmys 2017: Αποθέωσαν την Oprah Winfrey – Εμφάνιση με ελληνικό άρωμα!

Emmys 2017 Oprah Winfrey

Τα Emmys 2017 καθήλωσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Η Oprah Winfrey απένειμε το τελευταίο βραβείο και γνώρισε την αποθέωση.

Μπορεί η Oprah Winfrey να μην ήταν υποψήφια στα Emmys 2017, αλλά έκλεισε τη λαμπερή βραδιά. Η Oprah Winfrey ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το τελευταίο βραβείο Emmy. Αποθεώθηκε από το κατάμεστο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Μετά την ανακοίνωση του βραβείου Emmy που πήγε στην Elisabeth Moss για το The Handmaid’s Tale, η Oprah Winfrey την αγκάλιασε θερμά. Η θρυλική παρουσίαστρια και μεγιστάνας των media Oprah Winfrey βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου.

Ο John Oliver ήταν αναστατωμένος που κατά τη διάρκεια του λόγου του δεν βρισκόταν στη θέση της. Ήθελε να την ευχαριστήσει προσωπικά. Παρά το πολυσυζητημένο The Immortal Life of Henrietta Lacks, η Oprah Winfrey δεν ήταν υποψήφια στα Emmys 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=R7D0uBQ9jWQ

Απόλυτη αποθέωση για την Oprah Winfrey

Ωστόσο αυτό δεν της στέρησε την αποθέωση που γνώρισε από το κατάμεστο θέατρο όταν ανέβηκε στη σκηνή να παρουσιάσει το τελευταίο βραβείο της μεγάλης βραδιάς στα Emmys 2017. Φάνηκε όσοι κέρδισαν βραβείο να αισθάνονται την ανάγκη να τη μνημονεύσουν και να την ευχαριστήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς Colbert παρατήρησε ότι η Oprah κάθεται στην πρώτη σειρά παρόλο που δεν ήταν υποψήφια για κάποιο βραβείο. Ο John Oliver ευχαρίστησε την Oprah όταν παρέλαβε το βραβείο του. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Oprah” είπε από τη σκηνή.

Emmys 2017 Oprah Winfrey

Τη σκυτάλη πήρε ο Riz Ahmed. “Είμαι αρκετά τυχερός να ευχαριστήσω και την Oprah. Ήμουν πολύ τυχερός που καθόμουν κοντά της”. Όταν επέστρεψε στη σκηνή για να παραλάβει ένα ακόμα βραβείο, ο John Oliver αναφέρθηκε ξανά στην Oprah Winfrey. “Τη γνώρισα και ήταν σαν γνώριζα τη βασίλισσα. Μόνο που ήταν πολύ πολύ καλύτερα”.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Oprah να ανεβαίνει στη σκηνή για να ανακοινώσει και να δώσει το τελευταίο βραβείο στα Emmys 2017. Φορώντας μια δημιουργία της Elizabeth Kennedy και σκουλαρίκια του Έλληνα σχεδιαστή Nikos Koulis αγκάλιασε θερμά την Elisabeth Moss που πήρε το βραβείο για το The Handmaid’s Tale.

Emmys 2017 Oprah Winfrey

Πηγή: justjared, eonline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις