Κόσμος

Εμβολιάστηκε ο Σαρλ Μισέλ

Την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό έλαβε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τονίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση.

Ειδικότερα, ο Σαρλ Μισέλ ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Nάντια που μου έδωσε αυτό που αγαπάμε περισσότερο: μια δόση ελευθερίας.

Η Νάντια και όλοι οι εργαζόμενοι στην υγεία σε όλο τον κόσμο μας βοηθούν να επιστρέψουμε σταδιακά στην κανονική μας ζωή.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος