Κόσμος

Εμβόλιο Sputnik: 27 χώρες έχουν εγκρίνει μέχρι τώρα τη χρήση του

Το Καζακστάν έγινε η 27η χώρα που ενέκρινε για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του νέου κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμό του εμβολίου Sputnik V στο Twitter

Νωρίτερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) είχε ανακοινώσει ότι το Μαυροβούνιο και ο Άγιος Βικέντιος ενέκριναν επίσης για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο.

Ο επικεφαλής του RDIF Κιρίλ Ντμίτριεφ , δήλωσε σήμερα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και άλλες χώρες να εγκρίνουν το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου