Κόσμος

Ένα φιλί έστω και με μάσκα μετά από 270 μέρες!

Το πρώτο τους φιλί μετά από 9 μήνες μακριά λόγω κορονοϊού έδωσε ένα ζευγάρι που το χώρισε η πανδημία. 

Ο 84χρονος Μπομπ Άντερχιλ συγκινήθηκε όταν συνάντησε την λατρεμένη του σύζυγο Πατρίσια που στα 82 της έχει χτυπηθεί από το Αλτσχάιμερ. Με δάκρυα στα μάτια και φορώντας την μάσκα του έσκυψε πάνω από την αγαπημένη του και την φίλησε. 

Η Πατρίσια ζει σε οίκο ευγηρίας από τον περασμένο Μάρτιο που έσπασε τον γοφό της αφού ο Μπομπ δεν μπορούσε να την φροντίζει.

Όμως, με την έλευση της πανδημίας και στην Βρετανία ο Μπομπ δεν μπορούσε να επισκεφθεί την Πατρίσια για λόγους ασφαλείας. Και όταν μπορούσε την έβλεπε από απόσταση και χωρίς να μπορεί καν να της κρατήσει το χέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία