Κόσμος

Ένα ηδονιστικό πάρτι στη νέα καμπάνια του Gucci – Video

Gucci Mane, Ίγκι Ποπ και Σιένα Μίλερ είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας του πολυτελούς οίκου Gucci για την προώθηση της νέας κολεξιόν.

Η τελευταία καμπάνια «#ComeAsYouAre_RSVP» του Gucci, δημιουργημένη από τον σχεδιαστή Αλεσάντρο Μικέλε, γυρίστηκε στη Villa La Furibonda της Ρώμης και ως στόχο έχει να περιγράψει ένα ηδονιστικό πάρτι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, η καμπάνια περιγράφει ένα «πάρτι στη βίλα, όπου οι επισκέπτες, φυσικά, φτάνουν με λιμουζίνες ή ελικόπτερα, επειδή το κλισέ είναι αναφαίρετη ειρωνεία. Όλοι βρίσκονται παντού από την μπανιέρα μέχρι την πισίνα: από τον αιώνιο πρόθυμο και τον άγριο ροκ σταρ, την λαμπερή δημοσιοσχετίστρια, μέχρι την αστή και τον μεγιστάνα μέχρι τον αστέρα της χιπ χοπ. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι τι και ποια είναι η παρέα, γιατί ακριβώς αυτή η φαινομενική σύγχυση είναι που κάνει το διπλό G να ξεχωρίζει».

Στις εικόνες φαίνεται ο 39χρονος ράπερ Mane να κάνει μασάζ και να βγαίνει μέσα από μια γεμάτη με σαπουνάδες μπανιέρα, η 37χρονη ηθοποιός Σιένα Μίλερ να εντυπωσιάζει τον κοινωνικό της περίγυρο και ο 72χρονος Ίγκι Ποπ να περιφέρεται ημίγυμνος σε διάφορα μέρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Τζέφρι Επστάιν έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου 20χρονη για ερωτικό ραντεβού, της πρόσφεραν τσάι και ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ» – Η καταγγελία του δικηγόρου της
«Μιλάμε για τουλάχιστον μία γυναίκα που στάλθηκε από τον Τζέφρι Έπσταϊν στον πρίγκιπα Άντριου. Και μετά από μια νύχτα μαζί του, της έκαναν ακόμη και ξενάγηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ»
Ο πρίγκιπας Άντριου
Αισιόδοξος ο Τραμπ για το Ιράν: «Διαπραγματεύονται σοβαρά, ικανοποιητική μία συμφωνία χωρίς πυρηνικά»
Ιρανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως Ουάσινγκτον και Τεχεράνη διαπραγματεύονται για την αποκλιμάκωση της έντασης – Γεμάτη με αμερικανικά πλοία και στρατιώτες η Μέση Ανατολή
Ντόναλντ Τραμπ