Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένα μπαρ – «καταφύγιο» μέσα στο Mall της Μελβούρνης

Ένα μπαρ – «καταφύγιο» μέσα στο Mall της Μελβούρνης

Μέσα στην πολυκοσμία και την αναστάτωση των αγορών στο Mall της Μελβούρνης, βρίσκεται – σαν ένα μικρός «παράδεισος ηρεμίας» – το καφέ και μπαρ Au97. Τοποθετημένο σε διάδρομο ανάμεσα σε βιτρίνες, το Au97 σχεδιάστηκε ως «καταφύγιο που παραπέμπει σε θερμοκήπιο» για να προσφέρει 

Το εμπορικό, Chadstone, έχει θολωτή υάλινη οροφή και ως «καθρέφτισμά» της το εμπορικό «ενσωμάτωσε» το καφέ σε ένα αψιδωτό πλαίσιο με στέγαστρο από μεταλλικό πλέγμα και με φυτά που ως καταρράκτες πέφτουν από ψηλά. Στη μια πλευρά, ένα με ουδέτερους τόνους καφέ και στην άλλη ένα μπαρ οργανωμένο γύρω από καμπυλωτό πάγκο από πέτρα με νερά.

«Το καφέ παρακολουθεί τη βασική δίοδο καταστημάτων λιανικής ενώ το μπαρ προσφέρει μια πιο ζεστή και αποκλειστική εμπειρία βλέποντας προς τα καταστήματα πολυτελείας» εξήγησε ο Kieren Guerrero, επικεφαλής ντιζάινερ του πρότζεκτ στο Mim Design. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dezeen (@dezeen)

«Το βράδυ, θελήσαμε να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα του να κάθεσαι κάτω από το φέγγος της σελήνης. Ο απαλός φωτισμός επιτρέπει στον χώρο τη μετάβαση από την ημέρα στη νύχτα και τη διατήρηση παρουσίας του» υπογράμμισε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις