Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ένας 10χρονος τζιχαντιστής απειλεί τον Τραμπ: Η μάχη θα τελειώσει στα εδάφη σας – Ετοιμαστείτε [vid]

Ένας 10χρονος τζιχαντιστής απειλεί τον Τραμπ: Η μάχη θα τελειώσει στα εδάφη σας – Ετοιμαστείτε [vid]

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί το προπαγανδιστικό video του ISIS, που αυτή τη φορά απειλεί τις ΗΠΑ. Πρωταγωνιστεί ένα 10χρονο αγόρι, γιος Αμερικανού στρατιώτη που εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.

Μετά την Ισπανία, την Ιταλία και τον Πάπα Φραγκίσκο, οι τζιχαντιστές δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ένα 10χρονο παιδί για να απειλήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Και μάλιστα ένα παιδί που υποστηρίζει ότι είναι γιος Αμερικανού στρατιώτη.

Είναι ένα video σχεδόν επτά λεπτών που μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει. Πως ένα παιδί μιλά με τέτοιο μίσος, εκπαιδεύεται να πυροβολεί και απειλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τον «μαριονέτα των Εβραίων».

Αποσπάσματα του video έρχονται σιγά σιγά στο φως μέσα από τα αμερικανικά ΜΜΕ. Το Ισλαμικό Κράτος το έδωσε στη δημοσιότητα στις 23 Αυγούστου.

Δείχνει ένα αγόρι 10 ετών. Ο μικρός μιλά άπταιστα αγγλικά και απευθύνεται στον Ντόναλντ Τραμπ. Λέει πως είναι γιος Αμερικανού στρατιωτικού, βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ. Και ότι μετανάστευσε από τις ΗΠΑ (“τη χώρα των απίστων” τις αποκαλεί) με τη μητέρα του στα εδάφη όπου κυριαρχεί το Ισλαμικό Κράτος.

Το όνομά του είναι Γιουσούφ και πριν από δυο χρόνια εντάχθηκε με τη μητέρα του στις τάξεις του ISIS. Ο πατέρας του «πολέμησε τους μουτζαχεντίν στο Ιράκ». Ο 10χρονος αναφέρει ότι πριν ενταχθεί στον ISIS, δεν ήξερε τίποτα για το Ισλάμ, εκτός από το όνομα.

Στο video δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητα των γονιών του παιδιού. Ο Γιουσέφ φαίνεται να παίζει με τον 7 ετών φίλο του, τον Αμπντάλα που είναι από τη Σιντζάρ του Ιράκ. Τα δυο παιδιά παίζουν σε σπίτι στη Ράκα της Συρίας. Εκεί μένουν και όπως λέει είναι σαν αδέρφια, ενωμένα από το Ισλάμ.

Εκτός από την προπαγάνδα πως το Ισλαμικό Κράτος δέχεται πόλεμο γιατί οι μουσουλμάνοι έμαθαν την έννοια του τζιχάντ και ζουν υπό το νόμο του Αλλάχ και πως οι βομβιστικές επιθέσεις είναι τυχαίες, ο 10χρονος λέει πως δεν φοβάται τα αεροπλάνα.

«Δεν φοβόμαστε τα αεροπλάνα τους γιατί ξέρουμε ότι δεν πετάνε, εκτός κι αν το επιτρέψει ο Αλλάχ». Και στη συνέχεια απευθύνεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Το μήνυμά μου στον Τραμπ, τη μαριονέτα των Εβραίων, ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε τη νίκη και σου υποσχέθηκε την ήττα. Αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει στη Ράκα ή τη Μοσούλη, θα τελειώσει στα δικά σας εδάφη. Με το θέλημα του Αλλάχ, θα νικήσουμε, γι’ αυτό η προετοιμασία για τη μάχη μόλις ξεκίνησε».

Το video τελειώνει με έναν ανατριχιαστικό τρόπο: ο Γιουσούφ χρησιμοποιεί ένα τουφέκι…

Υπενθυμίζεται ότι έχουν δει το φως τη δημοσιότητας ακόμη δυο απειλητικά video από τον ISIS. Το ένα όπου για πρώτη φορά Ισπανός τζιχαντιστής απειλεί την Ισπανία, μόλις λίγες μέρες μετά το διπλό μακελειό στην Καταλωνία.

Και το δεύτερο με έναν τζιχαντιστή να απειλεί την Ιταλία και τον Πάπα Φραγκίσκο. Το video δείχνει μαχητές του ISIS να σπάνε αγάλματα του Χριστού και της Παναγιάς και να σκίζουν φωτογραφίες του Ποντίφηκα!

Με πληροφορίες από memri.org

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις