Κόσμος

Ένας ψηλός Σκωτσέζος φωτογράφισε γυμνός την οχηματοπομπή του Τζο Μπάιντεν

Καθ’ οδόν για τον χώρο διεξαγωγής της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα COP26 στη Σκωτία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προς έκπληξή του φωτογραφήθηκε από έναν άνδρα… που ήταν γυμνός.

Δημοσιογράφοι που ταξίδευαν μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ανέφεραν το περιστατικό που συνέβη καθώς ο Τζο Μπάιντεν ταξίδευε από το Εδιμβούργο στη Γλασκόβη, όπου διεξάγεται η διάσκεψη.

«Κάποια στιγμή, ενώ ακόμη οδηγούσαμε σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους, ένας ψηλός, γυμνός Σκωτσέζος στάθηκε στο παράθυρo ενός σπιτιού και τράβηξε με το τηλέφωνό του φωτογραφία την οχηματοπομπή», είπαν.

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Μπάιντεν είδε μέσα από το «Θηρίο» («The Beast»), το παρατσούκλι του θωρακισμένου προεδρικού οχήματος, αυτόν τον μάλλον ντροπαλό θεατή.

Το 2016, ο προκάτοχος του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ έγινε δεκτός με μουσική από το μεξικανικό συγκρότημα Juan Direction κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πρέστγουικ της Γλασκόβης.

Αυτή η απροσδόκητη υποδοχή ήταν αντίδραση στην πρόταση του ακόμη τότε υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ μεγιστάνα για την ανέγερση τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ για να αποτροπή διέλευσης Μεξικανών μεταναστών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέση Ανατολή: Πέντε άτομα αγνοούνται μετά τη συντριβή του ιπτάμενου τάνκερ στο Ιράκ – «Το βομβαρδίσαμε» λέει το Ιράν
Ο Ιρανικός στρατός με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το αμερικανικό αεροσκάφος KC-135, που συνετρίβη στο δυτικό Ιράκ, καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε από οργανώσεις προσκείμενες στην Τεχεράνη
KC-135 Stratotanke
Το Ιράν με τις απειλές στα Στενά του Ορμούζ μετατρέπει τη γεωγραφία σε παγκόσμιο οικονομικό όπλο και το θαλάσσιο δρόμο σε ναρκοπέδιο
Πώς ένα μεμονωμένο κράτος έχει επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία λόγω γεωγραφικής θέσεις - Η εξέλιξη του πολέμου την 13η μέρα του και οι δηλώσεις των ηγετών του Ισραήλ, των ΗΠΑ και του Ιράν
Το δεξαμενόπλοιο Callisto, αγκυροβολημένο στο λιμάνι Sultan Qaboos, καθώς η κυκλοφορία στα Στενά του Ορμούζ έχει μειωθεί, εν μέσω της σύγκρουσης των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν, στη Μουσκάτ του Ομάν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: «Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι η νέα μαριονέτα των Φρουρών της Επανάστασης»
«Εξοντώσαμε τον παλιό τύραννο, και ο νέος τύραννος, η μαριονέτα των Φρουρών της Επανάστασης, δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια», είπε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου