Κόσμος

Επαγγελματίας παλαιστής πέθανε πάνω στο ρινγκ – Σοκάρει η στιγμή που ξεψυχά [video]

Μεγάλο είναι το σοκ από τον θάνατο ενός επαγγελματία παλαιστή πάνω στο ρινγκ την ώρα του αγώνα. Οταν πήγαν οι γιατροί ήταν αργά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της επαγγελματικής πάλης από τον θάνατο του Silver King στο Λονδίνο την ώρα του αγώνα.

Πρόκειται για έναν 51χρονο Μεξικανό, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο αντίπαλος δεν είχαν καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Οι διαιτητές, τον γύρισαν ανάσκελα και άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για το νοκ-άουτ και έτσι πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ιατρική βοήθεια στο ρινγκ. Οταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγαν οι γιατροί για τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Σεζάρ Μπαρόν, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην επαγγελματική πάλη το 1997. Είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW και το 2006 πρωταγωνίστησε στην ταινία Nacho Libre μαζί με τον Τζακ Μπλακ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ