Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Το έπαιζε γιατρός και έπειθε γυναίκες να της στέλνουν γυμνές φωτογραφίες

Το έπαιζε γιατρός και έπειθε γυναίκες να της στέλνουν γυμνές φωτογραφίες

Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για να αλλάζει τη φωνή της, 27χρονη νοσοκόμα εξαπατούσε γυναίκες για να της στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους. Εμφανιζόταν ως γιατρός.

Η 27χρονη Adele Rennie παραδέχτηκε ότι παρουσιαζόταν ως άντρας γιατρός και έπειθε γυναίκες να τις στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους.

Με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε την ενοχή της για 18 αδικήματα στο δικαστήριο. Η απάτη της αποκαλύφθηκε όταν προσπάθησε να εξαπατήσει το μοντέλο Abbie Draper.

Κατάφερε να εξαπατήσει δέκα διαφορετικούς ανθρώπους. Ανάμεσά τους και πρώην φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Σκωτία. Χρησιμοποιούσε εφαρμογή στο κινητό για να αλλάζει τη φωνή της.

Η Adele Rennie εργαζόταν ως νοσοκόμα στο Crosshouse Hospital στο Kilmarnock της Σκωτίας. Έπεισε ορισμένα από τα θύματά της να της στείλουν γυμνές τους φωτογραφίες.

Το μοντέλο αποκάλυψε την απάτη

Αποκαλύφθηκε όταν προσπάθησε να εξαπατήσει το μοντέλο Abbie Draper που είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο για να δει τον άρρωστο παππού της.

Είχαν συναντηθεί όταν η Adele Rennie δούλευε στον ίδιο θάλαμο με τον παππού της John Draper. Η οικογένεια μάλιστα την περιέγραφε ως την πιο περιποιητική νοσοκόμα.

“Φοβόμουν να πάω στο Crosshouse να παραπονεθώ γιατί δεν ήξερα γιατί ήταν ικανή η Adele Rennie. Ο παππούς μου ήταν 80 χρονών. Είχε πάθει εγκεφαλικό και βρισκόταν στη φροντίδα της. Φαινόταν να είναι το καλύτερο πρόσωπο”.

Το 27χρονο μοντέλο δέχτηκε μήνυμα στο facebook από την Adele Rennie που παρουσιαζόταν ως άντρας γιατρός με το όνομα David Graham. Άρχισε να ανησυχεί όταν είδε ότι είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει και με άλλο φιλικό της πρόσωπο. Ο λογαριασμός τελικά οδήγησε στην 27χρονη νοσοκόμα μέσω του τηλεφώνου από το οποίο είχε συνδεθεί.

Αφού της έστειλε οργισμένα μηνύματα, η Adele Rennie συνέχισε να υποστηρίζει ότι είναι πραγματικός γιατρός παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο και ο NHS δεν αναγνώριζαν το όνομα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις