Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Η 16χρονη έσβησε το τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της για… ένα αγόρι

ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Η 16χρονη έσβησε το τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της για… ένα αγόρι

Σοκ έχει προκαλέσει τα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης, στο 1ο ΕΠΑΛ στην Δραπετσώνα, όπου μια 16χρονη έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε στο αριστερό μάτι άλλης μαθήτρια. 

Άμεσα στο σημείο έφτασε η 41χρονη μητέρα του θύματος, η οποία ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου και συνόδευσε την κόρη της στο Κέντρο Υγείας της Δραπετσώνας ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για την 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες θα συγκληθεί ο παιδαγωγικός σύλλογος.

Το newsit.gr βρέθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο και μίλησε με μαθητές για το τι ακριβώς συνέβη. Όπως μας λένε συμμαθήτριες των κοριτσιών «η κοπέλα που έσβησε το τσιγάρο, δεν έχει μετανιώσει, το είπε και σε μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία της τάξης, εκεί έστειλε και μια φωτογραφία από το αυτόφωρο».

«Όλα έγιναν γιατί η μία κοπέλα φίλησε το αγόρι της άλλης. Ξεκίνησε ένας λεκτικός τσακωμός και κατέληξε να της σβήσει το τσιγάρο στο μάτι. Το θύμα μιλούσε με ειρωνεία και έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει. Η κοπέλα που έσβησε το τσιγάρο δεν έχει επικοινωνήσει με το θύμα και δεν θέλει να ζητήσει συγγνώμη» αναφέρει φίλη της 16χρονης που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Δείτε το τραύμα της κοπέλας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις