Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επανασύνδεση Ριάνα – Μπράουν; Κρυφά ραντεβού 7 χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό!

Επανασύνδεση Ριάνα – Μπράουν; Κρυφά ραντεβού 7 χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό!

Έχουν χωρίσει με τον πιο δραματικό τρόπο το 2009, τα έχουν ξαναβρεί και έχουν ξαναχωρίσει. Ριάνα και Κρις Μπράουν φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλο και ίσως είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ξανά να αναθερμάνουν το ειδύλλιό τους.

Ο Chris Brown ορκίζεται ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος και η Ριάνα φαίνεται να τον πιστεύει πραγματικά αυτή τη φορά. Το διάσημο ζευγάρι είχε χωρίσει το 2009 μετά τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας από τον ράπερ και τώρα φαίνονται να κάνουν πάλι δειλά βήματα για να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Ο 27χρονος ράπερ δείχνει ότι ωριμάζει, στέλνοντας το μήνυμα στη Ριάνα μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media. Αποφάσισε έτσι να μοιραστεί τα συναισθήματά του μετά από ένα βίντεο που είδε με μια μητέρα να διδάσκει την κόρη της και να της υπενθυμίζει πως είναι τα πάντα, από έξυπνη μέχρι αστεία.

“Αυτό πραγματικά με έκανε να δακρύσω”, έγραψε ο ράπερ σχολιάζοντας το βίντεο. “Αυτό με κάνει να θέλω συνέχεια να γίνομαι καλύτερος και να έχω πίστη στην ανθρωπότητα.

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ριάνα είπε ότι η 28χρονη τραγουδίστρια δεν μπορεί να πιστέψει την αλλαγή στον Chris. “Μιλάνε και πάλι καθημερινά και έχουν συναντηθεί μερικές φορές. Είναι πιο σοβαρός αλλά και πιο ήρεμος πλέον”.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε