Κόσμος

Επανασύνδεση Ριάνα – Μπράουν; Κρυφά ραντεβού 7 χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό!

Έχουν χωρίσει με τον πιο δραματικό τρόπο το 2009, τα έχουν ξαναβρεί και έχουν ξαναχωρίσει. Ριάνα και Κρις Μπράουν φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλο και ίσως είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ξανά να αναθερμάνουν το ειδύλλιό τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Chris Brown ορκίζεται ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος και η Ριάνα φαίνεται να τον πιστεύει πραγματικά αυτή τη φορά. Το διάσημο ζευγάρι είχε χωρίσει το 2009 μετά τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας από τον ράπερ και τώρα φαίνονται να κάνουν πάλι δειλά βήματα για να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Ο 27χρονος ράπερ δείχνει ότι ωριμάζει, στέλνοντας το μήνυμα στη Ριάνα μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media. Αποφάσισε έτσι να μοιραστεί τα συναισθήματά του μετά από ένα βίντεο που είδε με μια μητέρα να διδάσκει την κόρη της και να της υπενθυμίζει πως είναι τα πάντα, από έξυπνη μέχρι αστεία.

“Αυτό πραγματικά με έκανε να δακρύσω”, έγραψε ο ράπερ σχολιάζοντας το βίντεο. “Αυτό με κάνει να θέλω συνέχεια να γίνομαι καλύτερος και να έχω πίστη στην ανθρωπότητα.

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ριάνα είπε ότι η 28χρονη τραγουδίστρια δεν μπορεί να πιστέψει την αλλαγή στον Chris. “Μιλάνε και πάλι καθημερινά και έχουν συναντηθεί μερικές φορές. Είναι πιο σοβαρός αλλά και πιο ήρεμος πλέον”.

Πηγή: Radaronline

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Παιδιά πεθαίνουν στη Γαλλία επειδή δεν ξέρουν κολύμπι, 43 νεκροί – Ρεκόρ ζέστης στην Ισπανία και συναγερμός σε Δανία και Σουηδία
Σε κόκκινο συναγερμό αύριο (25.06.2026) το 75% της Γαλλίας λόγω του καύσωνα - Απόγνωση σε Ισπανία, Ιταλία - Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες
«Βράζει» η Γαλλία από τον καύσωνα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία
Η βίλα Σέρτοσα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πουλήθηκε στη βασιλική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ για 350 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για έπαυλη στην οποία ο «Καβαλιέρε» φιλοξένησε από τον Βαλντιμίρ Πούτιν μέχρι τον Βρετανό Τόνι Μπλερ και τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Θαπατέρο αλλά και τα διαβόητα «μπούνγκα -μπούνκα» πάρτι
Η βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία