Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τα ανατριχιαστικά λόγια πριν την αυτοκτονία

Τα ανατριχιαστικά λόγια πριν την αυτοκτονία

Ήταν μετά από πάρτι στις 3 τα ξημερώματα που ο 18χρονος Kieran Jones πήδηξε στο κενό από τον 16ο όροφο κτιρίου τον περασμένο Ιανουάριο.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε πει σε πρώην κοπέλα του ότι σχεδίαζε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Τελικά έπεσε στο κενό χωρίς καμιά προειδοποίηση. Οι φίλοι του προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ο 18χρονος υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του.

Ο Kieran, όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία, έπασχε από κατάθλιψη και είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών. Ήταν 24 ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του που αποκάλυψε στην πρώην κοπέλα του ότι θα έπεφτε από μπαλκόνι, ενώ είχε αφήσει και μηνύματα στον υπολογιστή του ότι σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια του Kieran δεν πήγε στην ακροαματική διαδικασία και δεν διαβάστηκε καμία δήλωσή τους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο γιος τους είχε πάει στην Αυστραλία με επαγγελματική τουριστική βίζα και θα έπαιρνε θέση γραφείου δύο εβδομάδες πριν την αυτοκτονία του.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η οικογένειά του είχε βρει μηνύματα στον υπολογιστή του που αποκάλυπταν ότι σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του. Όλα δείχνουν ότι είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη συμμετοχή τρίτων.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε