Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Επέστρεψε σπίτι του! Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σουμάχερ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μετά από 254 ημέρες νοσηλείας, ο Μίχαελ Σουμάχερ πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν. Η μάνατζερ του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 αποκάλυψε πως ο “Σούμι” μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου θα συνεχίσει την μακρά περίοδο της αποθεραπείας του.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από την κλινική που νοσηλευόταν στην Ελβετία για να συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τη μάνατζερ του, Ζαμπίνε Κεμ, “… η αποκατάσταση του Μίχαελ θα συνεχιστεί στο σπίτι του. Δεδομένων των τραυμάτων που είχε υποστεί, τις τελευταίες εβδομάδες έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος. Ωστόσο θα χρειαστεί ακόμα πολύ καιρός και ο δρόμος παραμένει εξαιρετικά δύσκολος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της κλινικής CHUV στη Λωζάνη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίχαελ και να αποφεύγεται τη διάδοση φημών αναφορικά με την υγεία του”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα…

“Ευκατάστατος Γερμανός ο αυτόχειρας που έκλεψε το φάκελο του Σουμάχερ”

Θρίλερ με τον φάκελο του Σουμάχερ – Κρεμάστηκε ο ύποπτος ληστής

Ανακρίσεις για τον κλεμμένο ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ!

Θρίλερ με τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Στο… σφυρί το ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ Σουμάχερ!

Κορίνα Σουμάχερ: Τα δύσκολα πέρασαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε