Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επί 2 εβδομάδες έτρωγε μόνο μύγες!

Επί 2 εβδομάδες έτρωγε μόνο μύγες!

Ένας νεαρός Γερμανός τουρίστας που είχε χαθεί στο εσωτερικό της Αυστραλίας, σε μια τεράστια περιοχή σχεδόν ακατοίκητη, επέζησε δύο εβδομάδες τρεφόμενος με έντομα , ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Ο Ντανιελ Ντατς 26 ετών, εξαφανίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ έκανε πεζοπορία μεταξύ δύο μικρών πόλεων στο κεντρικό Κουίνσλαντ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή. Εντοπίστηκε μόλις την Πέμπτη από έναν μοτοσικλετιστή κοντά στην πόλη Ουίντοραχ.

Ο νεαρός άνδρας είχε χαθεί εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών καθώς ενώ έκανε πεζοπορία χιλιομέτρων αποκλείστηκε από τις πλημμύρες, σε μια ακατοίκητη περιοχή όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία . Για να επιβιώσει αναγκάστηκε να τρώει έντομα. «Αν δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας- και οι άνδρες μου το άκουσαν – μπορεί να μην το πιστέψετε, » δήλωσε ο Μάρκ Χέντερσον, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας

«Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει πεινασμένος χάρη στην αφθονία των μυγών που μπορούσε να φάει» είπε ο αστυνομικός . Ο νεαρός Ντάνιελ δεν δέχτηκε ιατρική φροντίδα και όπως είπε ο αστυνομικός Χέντερσον «σίγουρα ήταν πολύ πεινασμένος , αλλά εκτός από αυτό , είναι σε καλή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Αντιλόπες… μαστούρωσαν και κατέστρεψαν καλλιέργειες!

Οργισμένος πελάτης: “Έκανα σεξ με την πίτσα σας και κάηκα”!

Είναι παπαγάλος, ζει στη Ινδία, τον λένε Ηρακλή και βρήκε το δολοφόνο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε