Κόσμος

Η Ρωσία απειλεί με αντίποινα μετά τις ουκρανικές επιθέσεις στην Αγία Πετρούπολη

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις κατέρριψαν συνολικά 494 ουκρανικά drones και πυραύλους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Άμυνας στη Ρωσία ανακοίνωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα απαντήσουν στις μαζικές επιθέσεις από την Ουκρανία με drones και πυραύλους στην Αγία Πετρούπολη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το υπουργείο Άμυνας στη Ρωσία «η απόπειρα Βολοντίμιρ Ζελένσκι και της Ουκρανίας να πλήξει πολιτικές υποδομές της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν θα μείνει χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις».

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις κατέρριψαν συνολικά 494 ουκρανικά drones και πυραύλους κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι αρχές θεώρησαν φάρσα το τηλεφώνημα για βοήθεια στην Κρίστα Πάικ - Τα χαμένα λεπτά μετά την αποτυχημένη εκτέλεση
Η Κρίστα Πάικ επέζησε από δύο δόσεις πεντοβαρβιτάλης, οι οποίες χορηγήθηκαν στο πλαίσιο της απόπειρας εκτέλεσής της για τη δολοφονία συμμαθήτριάς της
Η Κρίστα Πάικ