Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έπιασαν και δεύτερη γυναίκα για τη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

Έπιασαν και δεύτερη γυναίκα για τη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

Και μια δεύτερη γυναίκα κρατείται στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν. Ο 45χρονος άνδρας δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως την εντολή για τη δολοφονία του έδωσε ο ίδιος του ο αδερφός.

Η αστυνομία στη Μαλαισία ανακοίνωσε ότι η δεύτερη γυναίκα που συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ είχε διαβατήριο από την Ινδονησία, ενώ εκείνη που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης είχε διαβατήριο Βιετνάμ.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τηλεοπτικό υλικό (CCTV footage) στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ενώ η σύλληψή της έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα, τοπική ώρα.

Η αστυνομία αναζητά “μερικούς” ακόμα ξένους ύποπτους στην υπόθεση του θανάτου του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, που αρκετές πηγές θεωρούν πολιτική δολοφονία. Στο μεταξύ, η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για την παράδοση της σορού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε